Ingvild Bergan

Rådgiver

Prosjektleder

Kontor:
160A ( Universitetsveien 46, Kristiansand )
Kontortid:

Prosjektledelse | Handelshøyskolen BI

Tverrfaglig veiledningsstudier | Universitetet i Tromsø

Videreutdanning i matematikk | Universitetet i Tromsø

Master i Religion, etikk og samfunn | Universitetet i Agder

Allmennlærerutdanning | Universitetet i Agder / Universitetet i Oslo

Seminar på grunnskolelærerutdanningene

Vitenskapelige publikasjoner

• Bergan, Ingvild (2021). Digitaliseringsprosjektene i lærerutdanningene.
  • Bergan, Ingvild; Føreland, Line Reichelt (2021). Nettside - STALU-prosjektet. Studentaktiv læring i lærerutdanningene ved Universitetet i Agder.
  • Bergan, Ingvild; Føreland, Line Reichelt (2021). STALU - studentaktiv læring i lærerutdanningene ved UiA.
  • Andreasen, Johan Kristian; Tømte, Cathrine Edelhard; Bergan, Ingvild (2020). Operasjonalisering av PfDK-rammeverket i partnerskap.
  • Andreasen, Johan Kristian; Bergan, Ingvild (2020). ProDiG-prosjektet ved UiA.
  • Andreasen, Johan Kristian; Bergan, Ingvild (2019). Lærerutdannere fra grunnskolen som "forstyrrere" i lærerutdanningen.
  • Arstorp, Ann-Thérèse; Amdam, Synnøve Hedemann; Thingnes, Josef; Nagel, Ilka; Aagaard, Toril; Andreasen, Johan Kristian; Bergan, Ingvild; Røkenes, Fredrik Mørk; Letnes, Mari-Ann (2019). Drøftelser rundt og erfaringsdeling fra to nasjonale tiltak: Den teknologiske skolesekken & Digitalisering i lærerutdanning.
  • Andreasen, Johan Kristian; Bergan, Ingvild (2019). ProDiG - PfDK og partnerskap i lærerutdanning.
  • Bergan, Ingvild (2018). Nettside - ProDiG-prosjektet. Profesjonsfaglig digital kompetanse for studenter og lærerutdannere i grunnskolelærerutdanningene ved Universitetet i Agder.

I sosiale medier

Sist endret: 2.11.2020 09:11