Ingvild Bergan

Rådgiver

Prosjektleder

Kontor:
160A ( Universitetsveien 46, Kristiansand )
Kontortid:

Prosjektledelse 1 | Handelshøyskolen BI

Tverrfaglig veiledningsstudier | Universitetet i Tromsø

Videreutdanning i matematikk | Universitetet i Tromsø

Master i Religion, etikk og samfunn | Universitetet i Agder

Allmennlærerutdanning | Universitetet i Agder / Universitetet i Oslo

Vitenskapelige publikasjoner

• Andreasen, Johan Kristian; Bergan, Ingvild (2019). Lærerutdannere fra grunnskolen som "forstyrrere" i lærerutdanningen.
  • Arstorp, Ann-Thérèse; Amdam, Synnøve Hedemann; Thingnes, Josef; Nagel, Ilka; Aagaard, Toril; Andreasen, Johan Kristian; Bergan, Ingvild; Røkenes, Fredrik Mørk; Letnes, Mari-Ann (2019). Drøftelser rundt og erfaringsdeling fra to nasjonale tiltak: Den teknologiske skolesekken & Digitalisering i lærerutdanning.
  • Andreasen, Johan Kristian; Bergan, Ingvild (2019). ProDiG - PfDK og partnerskap i lærerutdanning.
  • Andreasen, Johan Kristian; Bergan, Ingvild (2018). En lærerutdanning for fremtiden - samarbeid på tvers av læringsarenaer.
  • Andreasen, Johan Kristian; Bergan, Ingvild (2018). ProDiG - Utvikling av fremtidens lærerutdanning i samarbeid med skoler og lærere.
  • Andreasen, Johan Kristian; Bergan, Ingvild (2018). Utdanningsledelse i GLU. ProDiG-prosjektet.

I sosiale medier

Sist endret: 3.05.2019 10:05