Hans Olav Hodøl

Instituttleder

Førstelektor

Kontor:
E2072 ( Universitetsveien 25, Kristiansand )

Jeg har bakgrunn fra praktisk tv-produksjon, men siden midten av 90-tallet har jeg hovedsakelig jobbet i akademia, først ved Mediehøgskolen Gimlekollen (nå en del av NLA høyskolen), og siden 2009 ved Universitetet i Agder. Jeg har undervist innen journalistikk, medieproduksjon og kommunikasjonsarbeid, og hatt ulike roller som faglig leder, studiekoordinator, og nå instituttleder.

Forskningsmessig har jeg særlig interessert meg for mediepraksis og digital kultur i en kirkelig kontekst, noe som sorterer under det noe større fagområdet Religion og medier.

Faglige interesser

Religion og medier

Vitenskapelige publikasjoner

• Hodøl, Hans-Olav (2021). Flere oppsøker kirker utenfor sin vanlige menighet (intervjuet i oppslag i Vårt Land).
  • Hodøl, Hans-Olav (2021). Nye funn viser at folk vil endre nettgudstjenestene (intervjuet i oppslag i avisen Dagen).
  • Hodøl, Hans-Olav (2020). Digital culture and media practice in a church context.

Sist endret: 9.10.2018 08:10