Aleksandra Lazareva - Universitetet i Agder

aleksandra.lazareva@uia.no
Telefon:
Kontor:
H2013 ( Gimlemoen 25, Kristiansand )
Avdeling:
Institutt for global utvikling og samfunnsplanlegging

Bakgrunn

• Master i lingvistikk og fremmedspråkundervisning | Northern Arctic Federal University, Arkhangelsk, Russland
  • Master i læring og undervisningsteknologi | University of Oulu, Finland

Faglige interesser

• Computer-supported collaborative learning (CSCL)
  • Blogs for education
  • Student engagement
  • Online learning environments
  • Collaboration scripts
  • Online tutoring
  • Cross-cultural communication

Last changed: 2016-04-26 10:18:52

Publikasjoner

• Lazareva Aleksandra A framework for small group support in online collaborative learning: Combining collaboration scripts and online tutoring (2017).
  • Schulz Renee Patrizia, Lazareva Aleksandra, Isabwe Ghislain Maurice Norbert, Prinz Andreas, Higher Education Teachers Meet Mobile Technology: Application and Acceptance (2017).
  • Lazareva Aleksandra Role of the online tutor in establishing social presence in asynchronous text-Based collaborative learning environments (2017).
  • Lazareva Aleksandra Conceptualizing collaboration in the context of computer-supported collaborative learning (2015).
  • Lazareva Aleksandra Promoting collaborative interactions in a learning management system (2015).
  • Khazanchi Deepak, Munkvold Bjørn Erik, Lazareva Aleksandra, Towards a Contingency Theory of eLearning (2015).
  • Bjørke Sven Åke, Lazareva Aleksandra, Tutoring in Online and Distance Education (2016).
  • Bjørke Sven Åke, Lazareva Aleksandra, Peer assessment in online collaborative learning: Increasing performance (2016).
  • Lazareva Aleksandra Tutoring in online collaborative learning courses (2016).
  • Lazareva Aleksandra Designing Engaging Computer-Supported Collaborative Learning (CSCL) Environments: Online Tutor as a Provider of Adaptive Support (2015).
  • Bjørke Sven Åke, Lazareva Aleksandra, Mayende Godfrey, Nampijja Dianah, Isabwe Ghislain Maurice Norbert, Together we can. Team and online collaborative work (2015).