Ansvarsområde
Jeg underviser innen ernæring, folkehelse og mat- og helsefaget. Undervisningen foregår både som forelesninger, studentaktiv undervisning og praktiske kjøkkenundervisning. Videre, veileder jeg bachelorstudenter.
Jeg er med i det prioriterte forskningssenteret Lifecourse Nutririon som har fokus på mat og ernæring fra tidlig utvikling.
Forskning
Forskningserfaringen min er hovedsakelig kvalitativ med fokus på preconception health. Videre, har jeg arbeidet som vitenskapelig assistent i det prioriterte forskningssenteret Lifecourse Nutrition i ulike prosjekt slik som Matnyttig, PREPARED og VeggiSkills.
Faglige interesser
Preconception health
Matvarekunnskap
Matrestriksjoner
Praktisk matlaging
Prosessering av mat
Bærekraftig kosthold
Kosthold i ulike livsfaser (særlig fokus på barn og unge)
Kosthold på ulike arenaer
Sosiale ulikheter i helse
Entreprenørskap
Undervisning
Jeg underviser hovedsakelig på bachelornivå innen ernæring og folkehelse, samt i lærerutdanningen innen mat og helse.
Kort biografi
08.2020-07.2022:
Vitenskapelig assistent, Lifecourse Nutrition, UiA.
Timelærer, Institutt for ernæring og folkehelse, Fakultetet for helse og idrettsvitenskap, UiA.
08.2022- dd:
Universitetslektor, Institutt for ernæring og folkehelse, Fakultet for helse og idrettsvitenskap, UiA