Line Reichelt Føreland

Kontor:
E1035 ( Universitetsveien 25, Kristiansand )

Master i nordisk språk og litteratur | Universitetet i Agder

Master i  arabisk | Universitetet i Oslo

Tilleggsutdanning: Samisk kultur og samfunn | Uppsala universitet, Tegneserier | Linnéuniversitetet, Samtidslitteratur for barn | Norsk barnebokinstitutt, Skolebibliotekkunnskap | Universitetet i Agder, Filmvitenskap | Linnéuniversitetet

Norsk for barnetrinnet, mellomtrinnet og ungdomstrinnet

Skolebibliotekkunnskap

Desentralisert kompetanseutvikling

Prosjekter

Prosjektleder STALU - Studentaktiv læring i lærerutdanningene ved UiA

Prosjekkoordinator Samisk verden i Minecraft i samarbeid med Sámi allaskuvla/Samisk høgskole, Gáisi språksenter, Skogliv og Microsoft Education

Vitenskapelige publikasjoner

• Føreland, Line Reichelt (2021). Spillet Minecraft brukt i undervisningen/Minecraft speallu oahpahusas.
  • Føreland, Line Reichelt; Midtsund Nordbø, Kari; Hodne, Eirik (2021). Minecraft in the classroom.
  • Føreland, Line Reichelt; Äärelä-Vihriälä, Rauni; Midtsund Nordbø, Kari; Hodne, Eirik; Eira Sara, Lemet Máhtte (2021). Presentation of the project «A Sami world in Minecraft: Education Edition».
  • Føreland, Line Reichelt; Midtsund Nordbø, Kari (2021). Besøk Sametinget i Minecraft.
  • Føreland, Line Reichelt (2021). Samisk Minecraft og samisk innhold i lærerutdanningene.
  • Føreland, Line Reichelt (2021). Minecraft: Education Edition og samiske temaer i undervisning.
  • Bergan, Ingvild; Føreland, Line Reichelt (2021). Nettside - STALU-prosjektet. Studentaktiv læring i lærerutdanningene ved Universitetet i Agder.
  • Bergan, Ingvild; Føreland, Line Reichelt (2021). STALU - studentaktiv læring i lærerutdanningene ved UiA.
  • Føreland, Line Reichelt (2019). Superhelter i klasserommet: Tegneserieunivers og superkrefter.
  • Føreland, Line Reichelt (2019). Fantasy og andre fantastiske fortellinger: Fra Johannes’ åpenbaring til Game of Thrones.

Sist endret: 12.11.2021 15:11