Kontor:
G2008 ( Universitetsveien 25, Kristiansand )

Jorun Christensen

Førstelektor

Jorun Christensens faglige bakgrunn er en 3 årig faglærerutdanning fra Agder Musikkonservatorium, 1 år instrumentalpedagogisk (klaver), Musikk hovedfag, allmennlærerkompetanse og engelsk årsenhet.

Jorun Christensen underviser i gehør, musikkdidaktikk og musikkhistorie på bachelorutdanningen ved Institutt for klassisk musikk og musikkpedagogikk. I tillegg underviser hun musikkdidaktikk for Ppu-studenter ved lærerutdanningen. Hun er også emneansvarlig for grunnskolepraksisen ved faglærerutdanningen ved Institutt for rytmisk musikk.

Hun har arbeidet både i grunnskole og kulturskole parallelt med jobben sin på UiA. På grunn av denne praktiske erfaringen kan hun relatere didaktiske teorier til det virkelige yrkesliv.

Hun har utarbeidet undervisningsmateriell i gehørtrening, musikkdidaktikk og innenfor prosjektarbeid.

Vitenskapelige publikasjoner

• Christensen, Jorun (2017). Gehør og instrument. Instrumentrelatert gehørtrening i ulike sjangre. ISBN: 978-82-8314-120-7. Portal forlag. s 89.
  • Eidsaa, Randi Margrethe; Christensen, Jorun (2018). Konsert: Musikalske tablåer.
  • Christensen, Jorun (2017). Ipad og akkustiske instrumenter inn i klasserommet Kurs sammen med Bruno Gagro..
  • Christensen, Jorun (2015). The Agder Naturmuseum Experience.
  • Christensen, Jorun (2015). Hovedinstrumentrelatert gehørtrening. Presentasjon av bokprosjekt..
  • Christensen, Jorun; Helland, Christine (2014). EnEnNull - bilder fra en brannstasjon..

Ekspertområder

Forskningsgrupper