Master i ernæring, human ernæring, Universitetet i Bergen
Ernæring, mat og kultur, bahelorprogram, Universitetet i Agder
Helse og fitness, halvårsstudium, Universitetet i Agder
Biologi, årsstudium, Universitetet i Agder
Praktisk Pedagogisk Utdanning, årsstuduim Universitetet i Stavanger
2013 - 2018 Kostholdsveileder
2015 - 2018 Lærer i mat og helse og kroppsøving 1.-10. trinn
2018 - Universitetslektor, Universitetet i Agder
Praktisk matlaging
Helsefremmende arbeid
Ernæring og helse
Bærekraftig kosthold
Matglede
Kosthold og trening
Fysisk aktivitet
LEAD - Læring og digitalisering i mat og helse (2018 - 2021)
Mat og helse i framtidens skole 2 (2020-2021)
Fjære, E., Myrmel, L.S., Lûtzhøft D.O., Andersen, H., Holm, J.B., Kiilerich, P., Hannisdal R., Liaset, B., Kristiansen, K., Madsen, L. Effects of exercise and dietary protein sources on adiposity and insulin sensitivity in obese mice J. Nutr. Biochem., 66 (2019), pp. 98-109
Sist endret: 17.08.2021 14:08