Tore Bråthen

Førstelektor

Studieprogramleder

Kontor:
K1029 ( Universitetsveien 25, Kristiansand )

Fagområder: Jeg underviser i musikkteknologi, musikkteori, komponering, arrangering, samspill, musikalsk analyse, musikkformidling og hovedinstrument, rytmisk trompet. Jeg er også faglig koordinator for den utøvende bacheloren på Institutt for Rytmisk Musikk

Jeg er i tillegg til å jobbe på universitetet ved institutt for rytmisk musikk, freelancemusiker med trompet som hovedinstruement. Jeg dirigerer Kristiansand Storband og Sørnorsk ungdomstorband. Jeg arrangerer musikk for ulike settinger, holder seminarer og foredrag.

Jeg er med i en forskningsgruppe på Institutt for rytmisk musikk der musikkteknologi er i fokus.

Vitenskapelige publikasjoner

• Bråthen Tore Konsert med CheWahWah (2017).
  • Bråthen Tore Konsert med El Rumbeo (2017).
  • Bråthen Tore Kirkekonsert med Vibeke Siljan trio (2017).
  • Bråthen Tore Konsert med El Rumbeo (2017).
  • Bråthen Tore Konsert med Soultrain (2017).
  • Bråthen Tore Jeg syns, jeg selv må stråle (2017).
  • Bråthen Tore Sange (2017).
  • Bråthen Tore Forsommerkonsert - En hyllest til Gabriel Scott og Wilhelm Kragh (2017).
  • Bråthen Tore Forsommerkonsert - En hyllest til Gabriel Scott og Vilhelm Kragh (2017).
  • Bråthen Tore Forsommerkonsert - en hyllest til Gabriel Scott og Willhelm Kragh (2017).

Forskningsgrupper

Sist endret: 21.06.2018 14:06