Tore Bråthen

Førstelektor

Studieprogramleder

Kontor:
K1029 ( Universitetsveien 25, Kristiansand )

Fagområder: Jeg underviser i musikkteknologi, musikkteori, komponering, arrangering, samspill, musikalsk analyse, musikkformidling og hovedinstrument, rytmisk trompet. Jeg er også faglig koordinator for den utøvende bacheloren på Institutt for Rytmisk Musikk

Jeg er i tillegg til å jobbe på universitetet ved institutt for rytmisk musikk, freelancemusiker med trompet som hovedinstruement. Jeg dirigerer Kristiansand Storband og Sørnorsk ungdomstorband. Jeg arrangerer musikk for ulike settinger, holder seminarer og foredrag.

Jeg er med i en forskningsgruppe på Institutt for rytmisk musikk der musikkteknologi er i fokus.

Vitenskapelige publikasjoner

• Bråthen, Tore (2019). Fire Julekonserter med Christianssand Storband, solist og barnekor.
  • Bråthen, Tore (2019). Tributekonsert til Frank Zappa med Chirstianssand Storband.
  • Bråthen, Tore (2019). Workshop og konserter med Sørnorsk Ungdomsstorband.
  • Bråthen, Tore (2019). Tributekonsert til Frank Zappa.
  • Bråthen, Tore (2019). Konsert med Menn i Modus.
  • Bråthen, Tore (2019). Releasekonsert med Sheila Simmenes.
  • Bråthen, Tore (2019). Latinkonsert med El Rumbeo.
  • Bråthen, Tore (2019). Workshop og konserter med Sørnorsk Ungdosmsstorband.
  • Bråthen, Tore (2019). Konsert med Menn i Modus.

Forskningsgrupper

Sist endret: 21.06.2018 14:06