Tore Bråthen - Universitetet i Agder

Telefon:
Mobil:
Kontor:
K1029 ( Universitetsveien 25, Kristiansand )
Nettside:
Avdeling:
Institutt for rytmisk musikk

Bakgrunn

Fagområder: Jeg underviser i musikkteknologi, musikkteori, komponering, arrangering, samspill, musikalsk analyse, musikkformidling og hovedinstrument, rytmisk trompet. Jeg er også faglig koordinator for den utøvende bacheloren på Institutt for Rytmisk Musikk

Jeg er i tillegg til å jobbe på universitetet ved institutt for rytmisk musikk, freelancemusiker med trompet som hovedinstruement. Jeg dirigerer Kristiansand Storband og Sørnorsk ungdomstorband. Jeg arrangerer musikk for ulike settinger, holder seminarer og foredrag.

Jeg er med i en forskningsgruppe på Institutt for rytmisk musikk der musikkteknologi er i fokus.

Last changed: 2017-06-26 09:02:42

Forskningsgrupper

Publikasjoner

• Bråthen Tore Konsert med CheWahWah (2017).
  • Bråthen Tore Konsert med El Rumbeo (2017).
  • Bråthen Tore Kirkekonsert med Vibeke Siljan trio (2017).
  • Bråthen Tore Konsert med El Rumbeo (2017).
  • Bråthen Tore Konsert med Soultrain (2017).
  • Bråthen Tore Jeg syns, jeg selv må stråle (2017).
  • Bråthen Tore Sange (2017).
  • Bråthen Tore Forsommerkonsert - En hyllest til Gabriel Scott og Wilhelm Kragh (2017).
  • Bråthen Tore Forsommerkonsert - En hyllest til Gabriel Scott og Vilhelm Kragh (2017).
  • Bråthen Tore Forsommerkonsert - en hyllest til Gabriel Scott og Willhelm Kragh (2017).