Tore Bråthen

Førstelektor

Studieprogramleder

Kontor:
K1029 ( Universitetsveien 25, Kristiansand )

Fagområder: Jeg underviser i musikkteknologi, musikkteori, komponering, arrangering, samspill, musikalsk analyse, musikkformidling og hovedinstrument, rytmisk trompet. Jeg er også faglig koordinator for den utøvende bacheloren på Institutt for Rytmisk Musikk

Jeg er i tillegg til å jobbe på universitetet ved institutt for rytmisk musikk, freelancemusiker med trompet som hovedinstruement. Jeg dirigerer Kristiansand Storband og Sørnorsk ungdomstorband. Jeg arrangerer musikk for ulike settinger, holder seminarer og foredrag.

Jeg er med i en forskningsgruppe på Institutt for rytmisk musikk der musikkteknologi er i fokus.

Vitenskapelige publikasjoner

• Sørbø, Eirik; Bråthen, Tore (2019). musicAnalysis 2.0.
  • Bråthen, Tore; Sørbø, Eirik (2018). musikkTeori 2.0.
  • Bråthen, Tore (2018). 4 konserter med Sørnorsk Ungdom Storband der jeg funger som Musikalsk leder/dirigent.
  • Bråthen, Tore (2018). 4 julekonserter med skolekor og Christianssand Storband der jeg fungere som musikalsk leder/dirigent og arrangør.
  • Bråthen, Tore (2018). Konsert med Christianssand Storband der jeg fungerer som musikalsk leder/dirigent.
  • Bråthen, Tore (2018). Konsert med Soultrain der jeg fungerer som utøver og arrangør.
  • Bråthen, Tore (2018). Workshop og konsert med Sørnorks Undomstorband der jeg fungerer som Musikalsk leder og utøver.
  • Bråthen, Tore (2018). Workshop og tre konserter der jeg fungere som musikalsk leder/utøver med Sørnorsk Ungdom Storband.
  • Bråthen, Tore (2018). Musikalsk leder/dirigent på konsert med Christianssand Storband.
  • Bråthen, Tore (2018). Konsert der jeg fungere som utøver og musikalsk leder for og med Jazzlaugets Orkesterforening på Mandal jazzfestival.

Forskningsgrupper

Sist endret: 21.06.2018 14:06