Tore Bråthen

Førstelektor

Studieprogramleder

Kontor:
K1029 ( Universitetsveien 25, Kristiansand )

Fagområder: Jeg underviser i musikkteknologi, musikkteori, komponering, arrangering, samspill, musikalsk analyse, musikkformidling og hovedinstrument, rytmisk trompet. Jeg er også faglig koordinator for den utøvende bacheloren på Institutt for Rytmisk Musikk

Jeg er i tillegg til å jobbe på universitetet ved institutt for rytmisk musikk, freelancemusiker med trompet som hovedinstruement. Jeg dirigerer Kristiansand Storband og Sørnorsk ungdomstorband. Jeg arrangerer musikk for ulike settinger, holder seminarer og foredrag.

Jeg er med i en forskningsgruppe på Institutt for rytmisk musikk der musikkteknologi er i fokus.

Vitenskapelige publikasjoner

• Bråthen Tore 4 konserter med Sørnorsk Ungdom Storband der jeg funger som Musikalsk leder/dirigent (2018).
  • Bråthen Tore 4 julekonserter med skolekor og Christianssand Storband der jeg fungere som musikalsk leder/dirigent og arrangør (2018).
  • Bråthen Tore Konsert med Christianssand Storband der jeg fungerer som musikalsk leder/dirigent (2018).
  • Bråthen Tore Konsert med Soultrain der jeg fungerer som utøver og arrangør (2018).
  • Bråthen Tore Workshop og konsert med Sørnorks Undomstorband der jeg fungerer som Musikalsk leder og utøver (2018).
  • Bråthen Tore Workshop og tre konserter der jeg fungere som musikalsk leder/utøver med Sørnorsk Ungdom Storband (2018).
  • Bråthen Tore Musikalsk leder/dirigent på konsert med Christianssand Storband (2018).
  • Bråthen Tore Konsert der jeg fungere som utøver og musikalsk leder for og med Jazzlaugets Orkesterforening på Mandal jazzfestival (2018).
  • Bråthen Tore Konsert der jeg fungerer som utøver og arrangør med bandet Soultrain (2018).
  • Bråthen Tore Konsert med Days Like This (2018).

Forskningsgrupper

Sist endret: 21.06.2018 14:06