Svanhild Breive

Stipendiat

Kontor:
119 ( Universitetsveien 17, Kristiansand )

Faglige interesser

Forskning på læring og undervisning av matematikk i barnehagen

Prosjekter

Agderprosjektet http://www.uis.no/forskning/skole-og-barnehage/agderprosjektet/

Vitenskapelige publikasjoner

• Breive Svanhild, Carlsen Martin, Erfjord Ingvald, Hundeland Per Sigurd, Designing playful inquiry-based mathematical learning activities for kindergarten (2018).
  • Breive Svanhild Kindergarten children’s argumentation in reflection symmetry: The role of semiotic means (2017).
  • Størksen, Ingunn ten Braak, Dieuwer Breive, Svanhild Lenes, Ragnhild Lunde, Svanaug Carlsen, Martin Erfjord, Ingvald Hundeland, Per Sigurd Rege, Mari (2018). Lekbasert læring - et forskningsbasert førskoleopplegg fra Agderprosjektet. ISBN 978-82-492-1963-6. 231 s.
  • Størksen, Ingunn Ten Braak, Dieuwer Breive, Svanhild Lenes, Ragnhild Lunde, Svanaug Carlsen, Martin Erfjord, Ingvald Hundeland, Per Sigurd Rege, Mari (2016). Lekbasert læring i barnehagen - Et forskningsbasert førskoleopplegg fra Agderprosjektet. ISBN 9788249218523. 227 s.
  • Rege Mari, Størksen Ingunn, Solli Ingeborg Foldøy, Kalil Ariel, McClelland Megan, Lenes Ragnhild, ten Braak Dieuwer, Breive Svanhild, Carlsen Martin, Erfjord Ingvald, Hundeland Per Sigurd, Effects of Childcare Quality on Child Development in a Generous Welfare State (2018).
  • Rege Mari, Størksen Ingunn, Solli Ingeborg Foldøy, Lenes Ragnhild, ten Braak Dieuwer, Breive Svanhild, Kalil Ariel, McClelland Megan, Lunde Svanaug, Carlsen Martin, Hundeland Per Sigurd, Erfjord Ingvald, Effects of Childcare Quality on Child Development in a Generous Welfare State (2018).
  • Solli Ingeborg Foldøy, Rege Mari, Størksen Ingunn, Kalil Ariel, McClelland Megan, Lenes Ragnhild, ten Braak Dieuwer, Lunde Svanaug, Breive Svanhild, Carlsen Martin, Erfjord Ingvald, Hundeland Per Sigurd, Effects of Childcare Quality on Child Development in a Generous Welfare State (2018).
  • Rege Mari, Størksen Ingunn, Solli Ingeborg Foldøy, Kalil Ariel, McClelland Megan, Lenes Ragnhild, ten Braak Dieuwer, Lunde Svanaug, Breive Svanhild, Carlsen Martin, Erfjord Ingvald, Hundeland Per Sigurd, Effects of Childcare Quality on Child Development in a Generous Welfare State (2018).
  • Breive Svanhild Organisation of children’s turn-taking in small group interactions in kindergarten (2018).
  • Breive Svanhild Matematikk og inquiry i barnehagen (2018).
  • Størksen Ingunn, ten Braak Dieuwer, Breive Svanhild, Lenes Ragnhild, Lunde Svanaug, Carlsen Martin, Erfjord Ingvald, Hundeland Per Sigurd, Rege Mari, Lekbasert læring - et forskningsbasert førskoleopplegg fra Agderprosjektet (2018).
  • Breive Svanhild The Agder Project and mathematical inquiry in kindergarten (2017).

Sist endret: 22.06.2018 15:06