Linda Gurvin Opheim - Universitetet i Agder

Telefon:
Mobil:
Kontor:
JU042 ( Gimlemoen 25, Kristiansand )
Avdeling:
Institutt for matematiske fag

Prosjekter

Jeg er en del av matematikkdidaktikkmiljøet ved UiA, og arbeider med å ferdigstille min PhD-avhandling.

Bakgrunn

Jeg har en allmennlærerutdanning med fordypning i matematikk, og har jobbet noen år i grunnskolen. Har også en master i matematikkdidaktikk fra UiA.

Faglige interesser

Mitt forskningsfokus er matematikklærere og en bedre forståelse av deres perspektiv. Jeg er i tillegg interessert i å videreutvikle metodologier som kan hjelpe oss med å forstå og utvikle god forskning innen komplekse kontekster som et klasserom er.

Last changed: 2015-09-18 09:24:17

Fagområder

Forskningsgrupper

Publikasjoner

• Opheim Linda Gurvin Teachers’ initiating change in practice due to variation of progression of didactical time. (2015).
  • Opheim Linda Gurvin Man-made Difficulties in Mathematics (2013).
  • Opheim Linda Gurvin, Simensen Anita Movik, Matematikk – utforsking av mønstre og de store sammenhengene (2017).
  • Opheim Linda Gurvin Hvordan utvikle oppgaver som lærere ønsker å benytte i klasserommet? (2017).
  • Storesletten Leiv, Opheim Linda Gurvin, Brukte åtte år på en ligning (2016). Fædrelandsvennen . ISSN 0805-3790.
  • Opheim Linda Gurvin NVivo workshop (2016).
  • Opheim Linda Gurvin Forskning med læreren i fokus (2016).
  • Opheim Linda Gurvin DVM-U – A TECHNOLOGICAL ENVIRONMENT DESIGNED TO AID ADAPTED TEACHING AND MOTIVATE PUPILS (2016).
  • Opheim Linda Gurvin Høyt presterende elever (i matematikk) (2016).
  • Opheim Linda Gurvin Å skape bro mellom forsknings- og praksisfeltet i matematikkdidaktikk (2016).
  • Opheim Linda Gurvin Task Design from the Teachers’ Point of View – presenting a new descriptive analytical model from the teachers’ perspective, seeking critique and feedback on how it has been developed and how trustworthy it is. (2015).
  • Opheim Linda Gurvin Presentasjon av doktorgradsarbeid (2015).