Kjerstin Breistein Danielsen

Rådgiver

Prosjektleder Undervisningsverkstedet

Kontor:
160A ( Universitetsveien 46, Kristiansand )
  • Master i pedagogikk, fordyping i didaktikk
  • Bachelor i pedagogikk og psykologi

Tittel masteroppgave (2011): Lærerens danningsforståelse i undervisning med bærbar PC : en kvalitativ undersøkelse av danningsforståelse i videregående skole.

Faglige interesser

Lærerutdanning

Studentaktive arbeidsmåter

Profesjonsfaglig digital kompetanse

Kompetanseutvikling for lærerutdannere

Læringsrom

Nettbasert læring

Prosjekter

Initital Teacher Education Lab (ITELab)Et Kunnskapsallianse prosjekt finansiert gjennom Erasmus+.  2017-2019. (Prosjektleder)

Undervisningsverkstedet. Framtidens klasserom i lærerutdanningene. (Prosjektleder)

International@home. PRUK-finansiert prosjekt om internasjonalisering hjemme i lærerutdanningene. (Prosjektleder)

Vitenskapelige publikasjoner

• Drange, Eli-Marie D.; Danielsen, Kjerstin Breistein (2019). ITELab for teacher education.
  • Drange, Eli-Marie D.; Danielsen, Kjerstin Breistein (2019). Digital kompetanse hos lærerutdannere – Hva er viktig?.
  • Drange, Eli-Marie D.; Danielsen, Kjerstin Breistein (2018). Defining competences for teacher educators.
  • Drange, Eli-Marie D.; Danielsen, Kjerstin Breistein (2018). Fremtidens lærerutdannere og deres kompetanse.
  • Drange, Eli-Marie D.; Danielsen, Kjerstin Breistein (2018). ITELab-prosjektet:​ Utvikling av digitale ferdigheter i lærerutdanningen​.
  • Drange, Eli-Marie D.; Danielsen, Kjerstin Breistein (2018). Teacher educators' pedagogical digital competence.

Sist endret: 10.08.2021 09:08