Kjerstin Breistein Danielsen

Rådgiver

Kontor:
160A ( Universitetsveien 46, Kristiansand )
  • Master i pedagogikk
  • Bachelor i pedagogikk og psykologi

Faglige interesser

Lærerutdanning

Profesjonsfaglig digital kompetanse

Kompetanseutvikling for lærerutdannere

Studentaktive arbeidsmåter

Prosjekter

Prosjektleder for Initital Teacher Education Lab (ITELab)Et Kunnskapsallianse prosjekt finansiert gjennom Erasmus+.

Prosjektleder for Undervisningsverkstedet. Framtidens klasserom i lærerutdanningene.

Vitenskapelige publikasjoner

• Drange, Eli-Marie D.; Danielsen, Kjerstin Breistein (2019). ITELab for teacher education.
  • Drange, Eli-Marie D.; Danielsen, Kjerstin Breistein (2019). Digital kompetanse hos lærerutdannere – Hva er viktig?.
  • Drange, Eli-Marie D.; Danielsen, Kjerstin Breistein (2018). Defining competences for teacher educators.
  • Drange, Eli-Marie D.; Danielsen, Kjerstin Breistein (2018). Fremtidens lærerutdannere og deres kompetanse.
  • Drange, Eli-Marie D.; Danielsen, Kjerstin Breistein (2018). ITELab-prosjektet:​ Utvikling av digitale ferdigheter i lærerutdanningen​.
  • Drange, Eli-Marie D.; Danielsen, Kjerstin Breistein (2018). Teacher educators' pedagogical digital competence.

Sist endret: 8.11.2019 21:11