Johan Kristian Andreasen

Førstelektor

Studieprogramleder veiledningspedagogikk

Kontor:
E1218 ( Universitetsveien 25, Kristiansand )

- Almennlærerutdanning (UiA)

- Pedagogisk rådgivning (Master, NTNU)

Faglige interesser

Pedagogisk veiledning

Praksisveiledning

Skolen som organisasjon og arbeidsfelleskap

Profesjonsfaglig digital kompetanse

PED314 - Pedagogisk ledelse i lærende organisasjoner

PED316 - Veiledningsteori - metode II

PED232 - 1 Utvikling av lærerens profesjonelle rolle og identitet (trinn 5-10)

Prosjekter

Prosjekter:

- Prosjektleder ViP-Veilederutdanning i partnerskap

- Prosjektleder ProDiG - Profesjonsfaglig digital kompetanse (PfDk) for studenter og lærerutdannere i GLU

- Praksislæreres utvikling av lærerutdanneridentitet

- Læringsklima og interaksjonsmønstre i praksisveiledning (GLU)

- Konflikter i praksisopplæringen

- Partnerskap i lærerutdanning - delte stillinger i GLU

Vitenskapelige publikasjoner

• Andreasen, Johan Kristian (2022). Lærer med tydelig budskap til foreldre før ferien.
  • Røkenes, Fredrik Mørk; Andreasen, Johan Kristian (2022). Remote teaching in teacher education during the Covid-19 pandemic.
  • Bergan, Ingvild; Skaar, Stein Erik; Andreasen, Johan Kristian; Mathisen, Petter (2022). Profesjonell utvikling hos veiledere med 360°-video og virtual reality (VR)​.
  • Andreasen, Johan Kristian; Bergan, Ingvild; Mathisen, Petter (2022). Samstemt undervisning i praksis ved bruk av Teams.
  • Bergan, Ingvild; Andreasen, Johan Kristian (2022). Utvikling av veilederkompetanse med bruk av 360°-video og Virtual Reality (VR)?.
  • Andreasen, Johan Kristian; Gjengaar, Kari Ann (2022). Praksislærere som grensearbeidere på universitetet - partnerskap i praksis.
  • Andreasen, Johan Kristian (2021). – Mobilen er en digital navlestreng til elevenes sosiale liv.
  • Andreasen, Johan Kristian; Andreasen, Eva Mari; Sæbø, Øystein; Liverød, Sondre Risholm (2021). Panelsamtale: Barn og sosiale medier.

Sist endret: 20.11.2020 09:11