Ingolv Haaland - Universitetet i Agder

Telefon:
Mobil:
Kontor:
K1008 ( Gimlemoen 25, Kristiansand )
Nettside:
Avdeling:
Institutt for rytmisk musikk

Prosjekter

1. PhD-kandidat i rytmisk musikk, utøvende spesialisering. Avhandlingen "How to develop a signature sound? A performer´s perspective" tar utgangspunkt i tre ulike musikalske produksjoner med egenkomponert materiale, utarbeidet i Sørøst-Asia, Midtøsten og Europa(2014-2018. Tre fonogram med eget musikalsk materiale er del av den kunstneriske produksjonen i avhandlingen, og gir et utgangspunkt for å se på prosessene i videre skriftlige analyser.

Det pågående feltarbeidet gjøres i hovedsak i landene Libanon, Thailand og Kambodsja.

2. Assisterende prosjektleder i det utøverbaserte forskningsprosjektet "Grenseløs Musikk – Tradisjonsmusikk fra Telemark i møte med verdensmusikere"(2014-2017)

Bakgrunn

Kapellmester og pianist som har samarbeidet med ulike artister, teatere og tvproduksjoner siden 1994.

Forelest ved ulike institutt ved fakultet for kunstfag. Undervisningserfaring fra flere videregående skoler og universitet, grunnskole og kulturskole.

Har siden 2006 arbeidet med ulike musikalske prosjekter i Sørøst-Asia og Midtøsten.

Last changed: 2017-09-04 09:42:14

Publikasjoner

• Haaland Ingolv Asian Flow Ingolv Haaland feat. Synth (2015).
  • Haaland Ingolv Field work in music: Challenges and benefits of working in other cultures (2015).
  • Haaland Ingolv, Rasch Bjørn Ole, Presentation Music Without Borders: Meetings between world musicians (2015).
  • Haaland Ingolv Journey - KSO møter verden (2015).
  • Haaland Ingolv Live in Concert - Ingolv Haaland & Kristiansand Symphony Orchestra with friends (2015).
  • Norbakken Hilde, Haaland Ingolv, "Open Doors" releasekonserter (2014).
  • Haaland Ingolv Asian Flow feat. Ouch Savy, Fonogram (2014).
  • Haaland Ingolv, Norbakken Hilde, Open Doors - Hilde Norbakken Ingolv Haaland, fonogram (2014).
  • Norbakken Hilde, Haaland Ingolv, Drabløs Per Elias, Kristensen Rolf, Hilde Norbakken m/band konsert i Ravnedalen (2014).
  • Haaland Ingolv Recording in CLA Studio, Phnom Penh (2013).