Kontor:
IU019 ( Universitetsveien 25, Kristiansand )

I permisjon ut 2019

Master i ernæring, Human ernæring, Universitetet i Bergen

Folkehelsearbeid, bachelorprogram, Universitetet i Agder

Biologi, årsstudium, Universitetet i Agder

Faglige interesser

Praktisk matlaging

Helsefremmende arbeid

Ernæringslære

Bærekraftig kosthold

Entreprenørskap i mat og ernæring

Vitenskapelige publikasjoner

• Vildmyren, Iselin Thowsen Cao, Huy John Vu Haug, Lina Bowitz Valand, Ida Ulrikke Eng, Øyvin Andre Solberg Oterhals, Åge Austgulen, Maren Hoff Halstensen, Alfred Mellgren, Gunnar Gudbrandsen, Oddrun Anita (2018). Daily intake of protein from cod residual material lowers serum concentrations of nonesterified fatty acids in overweight healthy adults: A randomized double-blind pilot study. Marine Drugs. ISSN: 1660-3397. 16:197 (6). s 1 - 15. doi:10.3390/md16060197.
  • Valand, Ida Ulrikke Bjørkkjær, Tormod (2018). Team Management Roles and Collaboration in Student Enterprises (SEs).
  • Ask, Anne Merete Selvik Aarek, Ingebjørg Valand, Ida Ulrikke (2018). Did the action plans end up in the drawer?.
  • Engeset, Dagrun Valand, Ida Ulrikke (2018). Sterilisering av glass.
  • Engeset, Dagrun Valand, Ida Ulrikke (2018). Hjemmelaget syltetøy.
  • Engeset, Dagrun Valand, Ida Ulrikke (2018). Mozzarella.
  • Engeset, Dagrun Valand, Ida Ulrikke (2018). Sylting av rødbeter.
  • Damsgaard, Eirik Gjerde, Ann Helen Valand, Ida Ulrikke Sørdal, Ole Adrian (2018). Sørlandssendinga: Matsvinn - tema i ernæringsutdanning og Hvordan markedsføre den sunne maten?.
  • Valand, Ida Ulrikke Sællmann, Siv Kristin Skaanes, Britt Inger Nordli, Julie Pettersen, Line Bjornes, Camilla Eliassen, Håkon (2018). Unge må lære å lage mat.

Sist endret: 18.01.2019 08:01