0
Hopp til hovedinnhold

Ida Ulrikke Valand

Stipendiat

 
Kontor:
IU019 ( Universitetsveien 25, Kristiansand )

I permisjon ut 2019

Master i ernæring, Human ernæring, Universitetet i Bergen

Folkehelsearbeid, bachelorprogram, Universitetet i Agder

Biologi, årsstudium, Universitetet i Agder

Faglige interesser

Praktisk matlaging

Helsefremmende arbeid

Ernæringslære

Bærekraftig kosthold

Entreprenørskap i mat og ernæring

Vitenskapelige publikasjoner

  • Ask, Anne Merete Selvik; Valand, Ida Ulrikke; Aarek, Ingebjørg (2019). Implementation of Action Plans - did the plans end up in a drawer?. Journal of the International Society for Teacher Education. ISSN: 1029-5968. 23 (1). s 27 - 38.
  • Vildmyren, Iselin Thowsen; Cao, Huy John Vu; Haug, Lina Bowitz; Valand, Ida Ulrikke; Eng, Øyvin Andre Solberg; Oterhals, Åge; Austgulen, Maren Hoff; Halstensen, Alfred; Mellgren, Gunnar; Gudbrandsen, Oddrun Anita (2018). Daily intake of protein from cod residual material lowers serum concentrations of nonesterified fatty acids in overweight healthy adults: A randomized double-blind pilot study. Marine Drugs. ISSN: 1660-3397. 16:197 (6). s 1 - 15. doi:10.3390/md16060197.
  • Valand, Ida Ulrikke; Bjørkkjær, Tormod (2018). Team Management Roles and Collaboration in Student Enterprises (SEs).
  • Ask, Anne Merete Selvik; Aarek, Ingebjørg; Valand, Ida Ulrikke (2018). Did the action plans end up in the drawer?.
  • Engeset, Dagrun; Valand, Ida Ulrikke (2018). Sterilisering av glass.
  • Engeset, Dagrun; Valand, Ida Ulrikke (2018). Hjemmelaget syltetøy.
  • Engeset, Dagrun; Valand, Ida Ulrikke (2018). Mozzarella.
  • Engeset, Dagrun; Valand, Ida Ulrikke (2018). Sylting av rødbeter.
  • Damsgaard, Eirik; Gjerde, Ann Helen; Valand, Ida Ulrikke; Sørdal, Ole Adrian (2018). Sørlandssendinga: Matsvinn - tema i ernæringsutdanning og Hvordan markedsføre den sunne maten?.

Sist endret: 18.01.2019 08:01

Send studiet på mail