0
Hopp til hovedinnhold

Ida Ulrikke Valand

Universitetslektor

Studiekoordinator ernæring

 
Kontor:
IU019 ( Universitetsveien 25, Kristiansand )

Master i ernæring, Human ernæring, Universitetet i Bergen

Folkehelsearbeid, bachelorprogram, Universitetet i Agder

Biologi, årsstudium, Universitetet i Agder

Faglige interesser

Praktisk matlaging

Helsefremmende arbeid

Ernæringslære

Bærekraftig kosthold

Entreprenørskap i mat og ernæring

Vitenskaplige publikasjoner

  • Vildmyren Iselin Thowsen, Cao Huy John Vu, Haug Lina Bowitz, Valand Ida Ulrikke, Eng Øyvin Andre Solberg, Oterhals Åge, Austgulen Maren Hoff, Halstensen Alfred, Mellgren Gunnar, Gudbrandsen Oddrun Anita, Daily intake of protein from cod residual material lowers serum concentrations of nonesterified fatty acids in overweight healthy adults: A randomized double-blind pilot study (2018). Marine Drugs . ISSN 1660-3397. 16:197 (6), s 1 - 15 doi: 10.3390/md16060197
  • Vildmyren Iselin Thowsen, Cao Huy John Vu, Haug Lina Bowitz, Valand Ida Ulrikke, Eng Øyvin Andre Solberg, Oterhals Åge, Austgulen Maren Hoff, Halstensen Alfred, Mellgren Gunnar, Gudbrandsen Oddrun Anita, Daily intake of protein from cod residual material lowers serum concentrations of nonesterified fatty acids in overweight healthy adults: A randomized double-blind pilot study (2018). Marine Drugs . ISSN 1660-3397. 16:197 (6), s 1 - 15 doi: 10.3390/md16060197
  • Damsgaard Eirik, Gjerde Ann Helen, Valand Ida Ulrikke, Sørdal Ole Adrian, Sørlandssendinga: Matsvinn - tema i ernæringsutdanning og Hvordan markedsføre den sunne maten? (2018).
  • Valand Ida Ulrikke, Sællmann Siv Kristin, Skaanes Britt Inger, Nordli Julie, Pettersen Line, Bjornes Camilla, Eliassen Håkon, Unge må lære å lage mat (2018).
  • Valand Ida Ulrikke, Bjørkkjær Tormod, Du gjør det, du lærer ikke bare om det (2017). Mat og helse i skolen . ISSN 1890-3193.
  • Valand Ida Ulrikke, Raustøl Håvard, Sørlandssendinga: Miniforedrag om ernæring, åpen dag UiA (2017).
  • Valand Ida Ulrikke, Vik Frøydis Nordgård, Kjøkkenets superskurk (2017). Mat og helse i skolen . ISSN 1890-3193.
  • Vildmyren Iselin Thowsen, Cao John, Karlsen Ida Ulrikke, Haug Lina, Eng Øyvin Andre Solberg, Erchinger Friedemann Georg, Mellgren Gunnar, Halstensen Alfred, Gudbrandsen Oddrun Anita, Effects of water soluble and water insoluble cod protein on lipid metabolism in overweight adults (2016).

Sist endret: 21.06.2018 14:06

Send studiet på mail