Ida Ulrikke Valand - Universitetet i Agder

Telefon:
Mobil:
Kontor:
IU019 ( Universitetsveien 25, Kristiansand )
Avdeling:
Institutt for folkehelse, idrett og ernæring

Prosjekter

Feed: Mat og ernæring fra tidlig utvikling

Master i ernæring, Human ernæring, Universitetet i Bergen

Folkehelsearbeid, bachelorprogram, Universitetet i Agder

Biologi, årsstudium, Universitetet i Agder

Faglige interesser

Praktisk matlaging

Helsefremmende arbeid

Ernæringslære

Bærekraftig kosthold

Entreprenørskap i mat og ernæring

Last changed: 2017-10-30 09:15:01

Publikasjoner

• Damsgaard Eirik, Gjerde Ann Helen, Valand Ida Ulrikke, Sørdal Ole Adrian, Sørlandssendinga: Matsvinn - tema i ernæringsutdanning og Hvordan markedsføre den sunne maten? (2018).
  • Valand Ida Ulrikke, Sællmann Siv Kristin, Skaanes Britt Inger, Nordli Julie, Pettersen Line, Bjornes Camilla, Eliassen Håkon, Unge må lære å lage mat (2018).
  • Valand Ida Ulrikke, Bjørkkjær Tormod, Du gjør det, du lærer ikke bare om det (2017). Mat og helse i skolen . ISSN 1890-3193.
  • Valand Ida Ulrikke, Raustøl Håvard, Sørlandssendinga: Miniforedrag om ernæring, åpen dag UiA (2017).
  • Valand Ida Ulrikke, Vik Frøydis Nordgård, Kjøkkenets superskurk (2017). Mat og helse i skolen . ISSN 1890-3193.
  • Vildmyren Iselin Thowsen, Cao John, Karlsen Ida Ulrikke, Haug Lina, Eng Øyvin Andre Solberg, Erchinger Friedemann Georg, Mellgren Gunnar, Halstensen Alfred, Gudbrandsen Oddrun Anita, Effects of water soluble and water insoluble cod protein on lipid metabolism in overweight adults (2016).