Hilde Norbakken

Universitetslektor

Lærer i vokal og låtskriving, Studieprogramleder for Bachelor i utøvende Rytmisk Musikk, Institutt for Rytmisk musikk, Fakultet for Kunstfag

Kontor:
K2010 ( Universitetsveien 25, Kristiansand )

Hilde Norbakken (opprinnelig fra Smøla, Møre og Romsdal ) er bosatt i kristiansand. Jobber som lærer i vokal og låtskriving ved institutt for Rytmisk musikk ved Fakultet for kunstfag, UiA.

Er også utøver på nasjonalt plan, og har samarbeidet med et stort antall norske artister, både som solist, korist og pianist.

Norbakkens spesialfelt som vokalpedagog er utvikling av vokal og artistisk egenart, genrekunnskap innenfor vokalfeltet, vokalteknikk og låtskriving.

Forskning

Kunstnerisk utviklingsarbeid i form av konsertivrksomhet, låtskriving, arrangering, musikkutgivelser og vokalproduksjon.

Undervisning

Underviser hovedsaklig i vokal og låtskriving. Har vært sentral i utviklingen av nytt bachelor og master - studie i låtskriving. Underviser også i vokalarrangering og samspill.

Faglige interesser

Vokal / Låtskriving / Tekstskriving / Samspill/ Utvikling av egenart og sound / vokalmetodikk/ koring/ artistutvikling/ livet&musikken/

Vitenskapelige publikasjoner

• Norbakken, Hilde (2019). Musikkprodusent "Tingenes Tilstand" Kilden Teater og konserthus.
  • Norbakken, Hilde (2019). Tar grep for å endre den totale mannsdominansen - universitetsavisa.
  • Norbakken, Hilde (2019). Leder av GENUS konferanse, Universitetet i Agder i samarbeid med Lunds universitet og Jyske musikkonservatorium.
  • Norbakken, Hilde (2019). Sommerturne "Dance With a Stranger" Keyboardist og korist.
  • Norbakken, Hilde; Kristensen, Rolf; Iveland, Kari Laura (2019). From Breath to Breathing.
  • Norbakken, Hilde (2019). Now I Know.
  • Norbakken, Hilde (2018). Vokalprodusent "Gutta i Juletrehuset" Kilden teater og konserthus.
  • Norbakken, Hilde (2018). Det man vil ha mere av må man gi fokus. Balanse Sluttkonferanse.
  • Norbakken, Hilde (2018). "Tingenes Tilstand" Musikkprodusent.
  • Norbakken, Hilde (2018). "Akk mon min vei" utstillingsåpning Arild Andresen.

Sist endret: 6.12.2018 11:12