Hilde Norbakken

Universitetslektor

Lærer i vokal og låtskriving, Studieprogramleder for Bachelor i utøvende Rytmisk Musikk, Institutt for Rytmisk musikk, Fakultet for Kunstfag

Kontor:
K2010 ( Universitetsveien 25, Kristiansand )

Hilde Norbakken (opprinnelig fra Smøla, Møre og Romsdal ) er bosatt i kristiansand. Jobber som lærer i vokal og låtskriving ved institutt for Rytmisk musikk ved Fakultet for kunstfag, UiA.

Er også utøver på nasjonalt plan, og har samarbeidet med et stort antall norske artister, både som solist, korist og pianist.

Norbakkens spesialfelt som vokalpedagog er utvikling av vokal og artistisk egenart, genrekunnskap innenfor vokalfeltet, vokalteknikk og låtskriving.

Forskning

Kunstnerisk utviklingsarbeid i form av konsertivrksomhet, låtskriving, arrangering, musikkutgivelser og vokalproduksjon.

Undervisning

Underviser hovedsaklig i vokal og låtskriving. Har vært sentral i utviklingen av nytt bachelor og master - studie i låtskriving. Underviser også i vokalarrangering og samspill.

Faglige interesser

Vokal / Låtskriving / Tekstskriving / Samspill/ Utvikling av egenart og sound / vokalmetodikk/ koring/ artistutvikling/ livet&musikken/

Vitenskapelige publikasjoner

• Norbakken Hilde "Tingenes Tilstand" Musikkprodusent (2018).
  • Norbakken Hilde "Akk mon min vei" utstillingsåpning Arild Andresen (2018).
  • Norbakken Hilde Konserter med "Dance With a Stranger" (2018).
  • Norbakken Hilde SØR7-jubileumsturne Sørnorsk Jazzsenter (2018).
  • Norbakken Hilde Forteller - "Babar" med musikere fra KSO - Barnekonsert i kilden 21 okt 2017 (2017).
  • Norbakken Hilde Konsert i Kimen Kulturhus, Stjørdal, korist, "In the Spirit of Soul" , Odd Rene Andersen med band.1 oktober 2017 (2017).
  • Norbakken Hilde Dance with a stranger - korist - juli/august 2017 - 3 konserter (2017).
  • Norbakken Hilde Artist Jubileumskonsert Smøla kommune, Brattvær kirke, 5 juli 2017 (2017).
  • Norbakken Hilde Difference Jubileum Olavshallen Trondheim, 11 og 12 feb 2017, Korist (2017).
  • Norbakken Hilde Kristiansand Jazzvesen : julejazz 12 des 2016. Gjesteartist (2017).

Sist endret: 6.12.2018 11:12