Hilde Norbakken

Universitetslektor

Lærer i vokal og låtskriving, Studieprogramleder for Bachelor i utøvende Rytmisk Musikk, Institutt for Rytmisk musikk, Fakultet for Kunstfag

Kontor:
K2010 ( Universitetsveien 25, Kristiansand )

Hilde Norbakken (opprinnelig fra Smøla, Møre og Romsdal ) er bosatt i kristiansand. Jobber som lærer i vokal og låtskriving ved institutt for Rytmisk musikk ved Fakultet for kunstfag, UiA.

Er også utøver på nasjonalt plan, og har samarbeidet med et stort antall norske artister, både som solist, korist og pianist.

Norbakkens spesialfelt som vokalpedagog er utvikling av vokal og artistisk egenart, genrekunnskap innenfor vokalfeltet, vokalteknikk og låtskriving.

Forskning

Kunstnerisk utviklingsarbeid i form av konsertivrksomhet, låtskriving, arrangering, musikkutgivelser og vokalproduksjon.

Undervisning

Underviser hovedsaklig i vokal og låtskriving. Har vært sentral i utviklingen av nytt bachelor og master - studie i låtskriving. Underviser også i vokalarrangering og samspill.

Faglige interesser

Vokal / Låtskriving / Tekstskriving / Samspill/ Utvikling av egenart og sound / vokalmetodikk/ koring/ artistutvikling/ livet&musikken/

Vitenskaplige publikasjoner

• Norbakken Hilde Forteller - "Babar" med musikere fra KSO - Barnekonsert i kilden 21 okt 2017 (2017).
  • Norbakken Hilde Konsert i Kimen Kulturhus, Stjørdal, korist, "In the Spirit of Soul" , Odd Rene Andersen med band.1 oktober 2017 (2017).
  • Norbakken Hilde Dance with a stranger - korist - juli/august 2017 - 3 konserter (2017).
  • Norbakken Hilde Artist Jubileumskonsert Smøla kommune, Brattvær kirke, 5 juli 2017 (2017).
  • Norbakken Hilde Difference Jubileum Olavshallen Trondheim, 11 og 12 feb 2017, Korist (2017).
  • Norbakken Hilde Kristiansand Jazzvesen : julejazz 12 des 2016. Gjesteartist (2017).
  • Norbakken Hilde Vokalproduksjon på Terje Vigen - Kilden/fjæreheia - Musikaloppsetning juni/juli 2017 (2017).
  • Norbakken Hilde Konsertkonferansier/vert - Kristiansand Symfoniorkester - 30.11.2016 (2016).
  • Norbakken Hilde Hilde Norbakken trio / duo. Konsert 28.04.2016 (2016).
  • Norbakken Hilde korist/arrangør: "Helt ny dag" Frode Alnæs (2016).

Sist endret: 22.06.2018 10:06