Gå til hovedinnhold

Hilde Norbakken

Førsteamanuensis

Lærer i vokal og låtskriving, Studieprogramleder for Bachelor i utøvende Rytmisk Musikk, Institutt for Rytmisk musikk, Fakultet for Kunstfag

Kontor:
K2010 ( Universitetsveien 25, Kristiansand )

Hilde Norbakken (opprinnelig fra Smøla, Møre og Romsdal ) er bosatt i Kristiansand. Jobber som lærer i vokal og låtskriving ved institutt for Rytmisk musikk ved Fakultet for kunstfag, UiA.

Er også utøver på nasjonalt plan, og har samarbeidet med et stort antall norske artister, både som solist, korist og pianist.

Norbakkens spesialfelt som vokalpedagog er utvikling av vokal og artistisk egenart, genrekunnskap innenfor vokalfeltet, vokalteknikk og låtskriving.

Norbakken er studieprogramleder for Bachelor i utøvende musikk - rytmisk.

Forskning

Kunstnerisk utviklingsarbeid i form av konsertivrksomhet, låtskriving, arrangering, musikkutgivelser og vokalproduksjon.

Undervisning

Underviser hovedsaklig i vokal og låtskriving. Har vært sentral i utviklingen av nytt bachelor og master - studie i låtskriving. Underviser også i vokalarrangering og samspill.

Faglige interesser

Vokal / Låtskriving / Tekstskriving / Samspill/ Utvikling av egenart og sound / vokalmetodikk/ koring/ artistutvikling/ livet&musikken/

Vitenskapelige publikasjoner

• Norbakken, Hilde; Eriksen, Torun (2022). norbakkenN//Eriksen S O N G S.
  • Norbakken, Hilde (2022). "legende Nadia Boulanger - et musikalsk portrett" Pianist med Symfoniorkester.
  • Kristensen, Rolf; Norbakken, Hilde (2022). Invitation.
  • Norbakken, Hilde (2021). Turne med "Dance With a stranger", keyboardist / korist.
  • Norbakken, Hilde (2021). "Lang Desember Natt" albumutgivelse. Arrangør, pianist og utøver.
  • Norbakken, Hilde (2021). Lang desember Natt - Frode Alnæs og julekoret.
  • Norbakken, Hilde (2020). Arrangør, tekstforfatter, utøver på album med "Frode Alnæs og Julekoret".
  • Norbakken, Hilde (2020). Utøver "låtskriveraften Spesial vol 2: Arven etter Preus", Forskningsdagene UiA, 2020.
  • Norbakken, Hilde (2020). Vokalprodusent "Trolle og den magiske fela".
  • Norbakken, Hilde; Bang, Jan; Aarseth, Eivind S. (2020). "Before The Wedding".

Sist endret: 18.06.2020 10:06