Hege Mari Johnsen

Førsteamanuensis

Kontor:
C4063 ( Jon Lilletuns vei 9, Grimstad )
Kontortid:
07.30 - 15.30

Doktorgrad 2018: Bruk av «Serious games» som metode for å øke sykepleierstudenters kliniske refleksjonsevne

Prosjektleder for innføring av elektroniske pleie- og omsorgsmeldinger mellom Sørlandet Sykehus og kommunene i Agder 2013-2014

Master i Helse- og sosialinformatikk fra 2012

Intensivsykepleier fra 1999

Sykepleier fra 1995

Faglige interesser

Sykepleie og helseinformatikk

Prosjekter

PhD prosjekt innenfor profesjonsforskning med tema: Teaching clinical reasoning skills to nursing student with technology enhanced learning.

Vitenskapelige publikasjoner

• Johnsen, Hege Mari (2019). Discussion of the educational value of a Serious game in relation to GertcBiesta’s three different but overlapping domains of education and teaching: qualification, socialization and subjectification..
  • Johnsen, Hege Mari; Fossum, Mariann; Pirashanthie, Vivekananda-Schmidt; Fruhling, Ann; Slettebø, Åshild (2017). PC basert simulering i sykepleierutdanningen.
  • Johnsen, Hege Mari; Fossum, Mariann; Vivekananda-Schmidt, Pirashanthie; Fruhling, Ann; Slettebø, Åshild (2016). Gamification in Nursing Education.
  • Johnsen, Hege Mari; Fossum, Mariann; Vivekananda-Schmidt, Pirashanthie; Fruhling, Ann; Slettebø, Åshild (2016). A Serious Game for Teaching Nursing Students Clinical Reasoning and Decision-making Skills.

Sist endret: 19.12.2018 16:12