Elisabeth Holen-Rabbersvik - Universitetet i Agder

elisabeth.rabbersvik@uia.no
Telefon:
Avdeling:
Institutt for helse- og sykepleievitenskap

Publikasjoner

• Wiig Siri, Ree Eline, Johannessen Terese, Strømme Torunn, Storm Marianne, Aase Ingunn, Ullebust Berit, Holen-Rabbersvik Elisabeth, Hurup Thomsen Line, Sandvik Pedersen Anne Torhild, van de Bovenkamp Hester, Bal Roland, Aase Karina, Improving quality and safety in nursing homes and home care: the study protocol of a mixed-methods research design to implement a leadership intervention (2018). BMJ Open . ISSN 2044-6055. doi: 10.1136/bmjopen-2017-020933
  • Smaradottir Berglind, Martinez Santiago, Thygesen Elin, Holen-Rabbersvik Elisabeth, Vatnøy Torunn Kitty, Fensli Rune Werner, Innovative Simulation of Health Care Services in the Usability Laboratory: Experiences from the Model for Telecare Alarm Services-project (2017).
  • Smaradottir Berglind, Martinez Santiago, Holen-Rabbersvik Elisabeth, Vatnøy Torunn Kitty, Fensli Rune Werner, Usability Evaluation of a Collaborative Health Information System. Lessons from a User-centred Design Process (2016).
  • Smaradottir Berglind, Holen-Rabbersvik Elisabeth, Thygesen Elin, Fensli Rune Werner, Martinez Santiago, User-Centred Design of the User Interface of a Collaborative Information System for Inter-Municipal Dementia Team (2015).
  • Smaradottir Berglind, Martinez Santiago, Holen-Rabbersvik Elisabeth, Fensli Rune Werner, eHealth-extended Care Coordination: Development of a Collaborative System for Inter-municipal Dementia Teams- A research project with a user-centered design approach (2015).
  • Smaradottir Berglind, Holen-Rabbersvik Elisabeth, Thygesen Elin, Fensli Rune Werner, Martinez Santiago, Usability Evaluation of Electronic forms and Collaborative Asssessment Report in an Intermunicipality Health Care team for Dementia Diagnose (2014).
  • Holen-Rabbersvik Elisabeth, Eikebrokk Tom Roar, Fensli Rune Werner, Thygesen Elin, Slettebø Åshild, Important challenges for coordination and inter-municipal cooperation in health care services: a Delphi study (2013). BMC Health Services Research . ISSN 1472-6963. 13 (451), s - doi: 10.1186/1472-6963-13-451
  • Smaradottir Berglind, Martinez Santiago, Thygesen Elin, Vatnøy Torunn Kitty, Holen-Rabbersvik Elisabeth, Fensli Rune Werner, Innovative Simulation of Telecare Alarm Services in Usability Laboratory Environment, Scientific Workshop (2018).
  • Holen-Rabbersvik Elisabeth InnArbeid, Behovsdrevet innovasjon for inkludering av personer med utviklingshemming i arbeidslivet ved bruk av teknologi (2017).
  • Holen-Rabbersvik Elisabeth Behovsdrevet innovasjon for inkludering av personer med utviklingshemming i arbeidslivet ved bruk av teknologi (InnArbeid) (2017).
  • Holen-Rabbersvik Elisabeth InnArbeid, behovsdrevet innovasjon for inkludering av personer med utviklingshemming i arbeidslivet ved bruk av teknologi (2017).
  • Thygesen Elin, Moe Carl Erik, Holen-Rabbersvik Elisabeth, Hansen Lise Amy, Needs-driven innovation for inclusion of people with intellectual disabilities in working life using technology (InnArbeid) (2017).
  • Holen-Rabbersvik Elisabeth Pasientsikkerhet i kommunale helse og omsorgstjenester -erfaringer med deltakelse i forskningsprosjektet SAFE-LEAD (2017).
  • Holen-Rabbersvik Elisabeth Interkommunal samkamp i norsk helsetjeneste (2017). Ledelse . ISSN 0333-3310. (1), s 28 - 30