Cecilie Karlsen

Stipendiat

Kontor:
I1087 ( Universitetsveien 25, Kristiansand )

Bachelor i sykepleie (2006), Universitetet i Agder, Kristiansand

Master i Helse og Sosialinformatikk (2011), Universitetet i Agder, Grimstad

Stipendiat, helsevitenskap (2015-), Universitetet i Agder, Kristiansand

Faglige interesser

- Velferdsteknologi

- Telecare

- eHelse

- Helseinformatikk

- Eldre og pårørende

- Kommunal helse og omsorgstjeneste

Prosjekter

Suksesskriterier og barrierer ved bruk av mestrings- og trygghetsskapende teknologier til eldre hjemmeboende i kommunal helse og omsorgstjeneste og deres pårørende.

Vitenskapelige publikasjoner

• Karlsen, Cecilie; Moe, Carl Erik; Haraldstad, Kristin; Thygesen, Elin (2019). Caring by Telecare? A Hermeneutic Study of Experiences among Older Adults and Their Family Caregivers. Journal of Clinical Nursing. ISSN: 0962-1067. doi:10.1111/jocn.14744.
  • Karlsen, Cecilie; Haraldstad, Kristin; Moe, Carl Erik; Thygesen, Elin (2019). Challenges of mainstreaming telecare. Exploring actualization of telecare affordances in home care services. Scandinavian Journal of Information Systems. ISSN: 0905-0167. 31 (1). s 31 - 66.
  • Karlsen, Cecilie (2019). Teknologitjenester til eldre hjemmeboende. Erfaringer fra eldre, pårørende og ansatte..
  • Thygesen, Elin; Karlsen, Cecilie (2019). Trenger sykepleiere teknologikompetanse?.
  • Karlsen, Cecilie; MacQueen Leifson, Ragni (2018). Velferdsteknologi og ehelse i Agder.
  • Karlsen, Cecilie (2018). Velferdsteknologi-hvordan realisere mulighetene?.
  • Karlsen, Cecilie (2018). Caring by telecare? A hermeneutic study of experiences among older adults and their family caregivers.
  • Karlsen, Cecilie (2018). Enablers and barriers with the use of telecare to community-dwelling older adults and their family caregivers in the context of home care services.
  • NRK, Sørlandet; Karlsen, Cecilie (2017). Har testet ut ny velferdsteknologi.
  • Karlsen, Cecilie (2017). Velferdsteknologi i praksis.

Forskningsgrupper

Sist endret: 9.08.2019 07:08