Cecilie Beinert

Stipendiat

Kontor:
IU063 ( Universitetsveien 25, Kristiansand )

Bachelor i ernæring, Atlantis medisinske høgskole (AMH), avgangsår 2011.

Master i Folkehelsevitenskap, Universitetet i Agder (UiA), avgangsår 2013

Personlig trener, UiA, avgangsår 2014

Har jobbet som universitetslektor siden 2014 og begynte 1.oktober 2017 som stipendiat i helse- og idrettsvitenskap

Faglige interesser

Prosjekter

Mitt PhD- prosjekt "LifeLab- Mat og helse" er en del av forskergruppen FEED: Mat og ernæring fra tidlig utvikling.

Publiseringer:

• Evaluering av kompetanseprogrammet «Folkehelse og nærmiljøkvaliteter» i fem fylker (2015). Charlotte Kiland, Bjørg Oddrun Hallås, Line Anita Børrestad, Cecilie Beinert og Nina Øverby (prosjektleder).

• No long-term effect of a two days intervention on how to prepare home made food, on toddler`s food skepticism for new food and intake of fruits and vegetables and sweet beverages: a randomized, controlled trial (2017). C. Beinert , S. Hernes , M. Haugen and N. C. Øverby

Vitenskapelige publikasjoner

• Beinert, Cecilie; Øverby, Nina Cecilie; Åbacka, Gun; Engeset, Dagrun; Hillesund, Elisabet Rudjord; Ask, Anne Merete Selvik; Vik, Frøydis Nordgård (2020). The state of learning activities in teaching Home Economics: A cross sectional study in Norwegian schools. International Journal of Home Economics. ISSN: 1999-561X.
  • Beinert, Cecilie; Hernes, Sigrunn; Haugen, Margaretha; Øverby, Nina Cecilie (2017). No long-term effect of a 2-days intervention on how to prepare homemade food, on toddlers' skepticism for new food and intake of fruits and vegetables and sweet beverages: a randomized, controlled trial.. BMC Research Notes. ISSN: 1756-0500. 10doi:10.1186/s13104-017-2931-z.
  • Beinert, Cecilie; Vik, Frøydis Nordgård; Øverby, Nina Cecilie; Åbacka, Gun (2019). LifeLab Mat og helse. Innovativ undervisning for fremtidens skole.
  • Beinert, Cecilie; Vik, Frøydis Nordgård; Åbacka, Gun; Øverby, Nina Cecilie (2019). Lifelab Food and health. Inovative teaching for the school of the future.
  • Beinert, Cecilie (2018). Deltakelse Forskningstorget Kristiansand.
  • Beinert, Cecilie (2016). Radiointervju om salt i Radio Sør.

Sist endret: 1.04.2020 21:04