0
Hopp til hovedinnhold

Anne Merete Selvik Ask

Dosent

Førstelektor

 
Kontor:
IU021 ( Universitetsveien 25, Kristiansand )
Kontortid:
0800-1600

Vitenskapelige publikasjoner

  • Ask Anne Merete Selvik, Aarek Ingebjørg, Røed Margrethe, Omholt Mona Linge, Blended education in Food and Health (Home Economics): Do we need campus? (2017). Journal of the International Society for Teacher Education . ISSN 1029-5968. 21 (1), s 24 - 33
  • Western Inger Mari, Skårdal Madelene, Ask Anne Merete Selvik, Øverby Nina Cecilie, Dietary habits and behaviour problems at school among Norwegian 14 year olds (2017). Journal of the International Society for Teacher Education . ISSN 1029-5968. 21 (1), s 77 - 88
  • Øverby Nina Cecilie, Ask Anne Merete Selvik, Home food preparation and diet in adolescents (2017). International Journal of Home Economics . ISSN 1999-561X. 10 (1), s 133 - 140
  • Ask Anne Merete Selvik, Aarek Ingebjørg, From Greece to Norway with useful knowledge. (2016). Journal of the International Society for Teacher Education . ISSN 1029-5968. 20 (1), s 76 - 82
  • Skårdal Madelene, Western Inger Mari, Ask Anne Merete Selvik, Øverby Nina Cecilie, Socioeconomic differences in selected dietary habits among Norwegian 13–14 year-olds : a cross-sectional study (2014). Food & Nutrition Research . ISSN 1654-6628. 58:23590 s - doi: 10.3402/fnr.v58.23590
  • Aarek Ingebjørg, Ask Anne Merete Selvik, Is Food and Health Education in Norway sustainable? (2013). Journal of the International Society for Teacher Education . ISSN 1029-5968. 17 (2), s 29 - 38
  • Aarek Ingebjørg, Ask Anne Merete Selvik, Student experiences of the value of a student enterprise programme (2012). Journal of the International Society for Teacher Education . ISSN 1029-5968. 16 (1), s 62 - 70
  • Ask Anne S., Aarek Ingebjørg, Entreprenørskap gjennom studentbedrift - en metode for faglig læring og personlig utvikling (2010).
  • Ask Anne S., Hernes Sigrunn, Aarek Ingebjørg, Vik Frøydis Nordgård, Brodahl Cornelia, Haugen Margaretha, Serving of free school lunch to secondary-school pupils - a pilot study with health implications (2010). Public Health Nutrition . ISSN 1368-9800. 13 (2), s 238 - 244 doi: 10.1017/S1368980009990772
  • Ask Anne S. Entreprenørskap (2009).
  • Ask Anne S., Hernes Sigrunn, Aarek Ingebjørg, Johannessen Gaute, Haugen Margaretha, Changes in dietary pattern in 15 year old adolescents following a 4 month dietary intervention with school breakfast ? a pilot study (2006). Nutrition Journal . ISSN 1475-2891. 5 (33),
  • Ask Anne S., Hernes Sigrunn, Frisk ungdom. En intervensjonsstudie med frokostservering på 10. årstrinn (2005).
  • Ask, Anne Merete Selvik Røe Ødegård, Inger Karin (2015). Entreprenørskap i skole og utdanning - Aktiv, praktisk og meningsfull læring. Portal forlag. ISBN 978-82-8314-056-9. 212 s.
  • Ask, Anne Merete Selvik Aarek, Ingebjørg (2015). Mat og måltider i Hellas – gode smaker og opplevelser. Portal forlag. ISBN 9788283140491. 94 s.
  • Ask, Anne Merete Selvik Ødegård, Inger Karin Røe (2014). Entreprenørskap i skole og utdanning : Aktiv, praktisk og meningsfull læring. Portal forlag. ISBN 978-82-8314-014-9. 212 s.
  • Ask, Anne S. Aarek, Ingebjørg (2008). Mat og måltider i Hellas - Veiledning til gode opplevelser. ISBN 9788292712139. 84 s.
  • Ask, Anne S. Ask, Anne S. Bjerketvedt, Nelly Mette Jensen, Inger Lise Fevang (2006). Matlyst : mat og helse for ungdomstrinnet : ressursbok. Det Norske Samlaget. ISBN 8252167004. 135 s.
  • Ask, Anne S. Ask, Anne S. Bjerketvedt, Nelly Mette Jensen, Inger Lise Fevang (2006). Matlyst : mat og helse for ungdomstrinnet. Det Norske Samlaget. ISBN 8252166989. 168 s.
  • Ask Anne Merete Selvik Folk lærer best av å gjøre ting (2018).
  • Ask Anne Merete Selvik, Ruud Vemund, Verden er tverrfaglig (2018).
  • Ask Anne Merete Selvik Hva er kjernen i mat og helse? (2018).
  • Ask Anne Merete Selvik Kosthold, mat og måltider (2018).
  • Ask Anne Merete Selvik, Aarek Ingebjørg, Middelhavsmat for señores og señoras (2018).
  • Ask Anne Merete Selvik, Aarek Ingebjørg, Valand Ida Ulrikke, Did the action plans end up in the drawer? (2018).
  • Åbacka Gun, Ask Anne Merete Selvik, Solgaard Geir, Engeset Dagrun, Mat og kjemi. Et tverrfaglig samarbeid. (2018).
  • Ask Anne Merete Selvik, Engeset Dagrun, Åbacka Gun, Solgaard Geir, Steking av gjærdeig (2018).
  • Aadland Eli Kristin, Helland Merete Hagen, Sandvik Camilla, Ask Anne Merete Selvik, Tidlig innsats i skolefaget mat og helse (2018).
  • Ask Anne Merete Selvik, Engeset Dagrun, Åbacka Gun Katarina, Solgaard Geir, Hva gjør gjærdeig elastisk og stor? (2017).

Sist endret: 8.10.2018 14:10

Send studiet på mail