0
Hopp til hovedinnhold

Anne Merete Selvik Ask

Dosent

Førstelektor

 
Kontor:
IU021 ( Universitetsveien 25, Kristiansand )
Kontortid:
0800-1600

Vitenskapelige publikasjoner

  • Øverby, Nina Cecilie Hillesund, Elisabet Rudjord Engeset, Dagrun Ask, Anne Merete Selvik Åbacka, Gun Skreden, Marianne Vik, Frøydis Nordgård (2019). Toppforskningssenteret i Lifecourse Nutrition ved Universitetet i Agder. Norsk Tidsskrift for Ernæring. ISSN: 1503-5034. (1).
  • Ask, Anne Merete Selvik Aarek, Ingebjørg Røed, Margrethe (2018). Environmental influence on learning: Reflections on an experience from further education in pedagogic entrepreneurship. Journal of the International Society for Teacher Education. ISSN: 1029-5968. 22 (2). s 6 - 14.
  • Ask, Anne Merete Selvik Aarek, Ingebjørg Røed, Margrethe Omholt, Mona Linge (2017). Blended education in Food and Health (Home Economics): Do we need campus?. Journal of the International Society for Teacher Education. ISSN: 1029-5968. 21 (1). s 24 - 33.
  • Western, Inger Mari Skårdal, Madelene Ask, Anne Merete Selvik Øverby, Nina Cecilie (2017). Dietary habits and behaviour problems at school among Norwegian 14 year olds. Journal of the International Society for Teacher Education. ISSN: 1029-5968. 21 (1). s 77 - 88.
  • Øverby, Nina Cecilie Ask, Anne Merete Selvik (2017). Home food preparation and diet in adolescents. International Journal of Home Economics. ISSN: 1999-561X. 10 (1). s 133 - 140.
  • Ask, Anne Merete Selvik Aarek, Ingebjørg (2016). From Greece to Norway with useful knowledge.. Journal of the International Society for Teacher Education. ISSN: 1029-5968. 20 (1). s 76 - 82.
  • Skårdal, Madelene Western, Inger Mari Ask, Anne Merete Selvik Øverby, Nina Cecilie (2014). Socioeconomic differences in selected dietary habits among Norwegian 13–14 year-olds : a cross-sectional study. Food & Nutrition Research. ISSN: 1654-6628. 58:23590doi:10.3402/fnr.v58.23590.
  • Aarek, Ingebjørg Ask, Anne Merete Selvik (2013). Is Food and Health Education in Norway sustainable?. Journal of the International Society for Teacher Education. ISSN: 1029-5968. 17 (2). s 29 - 38.
  • Aarek, Ingebjørg Ask, Anne Merete Selvik (2012). Student experiences of the value of a student enterprise programme. Journal of the International Society for Teacher Education. ISSN: 1029-5968. 16 (1). s 62 - 70.
  • Ask, Anne S. Aarek, Ingebjørg (2010). Entreprenørskap gjennom studentbedrift - en metode for faglig læring og personlig utvikling. FoU i Praksis 2009. Rapport fra konferanse om praksisrettet FoU i lærerutdanning. Levanger, 23. og 24. april 2009. ISBN: 978-82-519-2565-5. Tapir Akademisk Forlag. kapittel. s 11 - 22.
  • Ask, Anne S. Hernes, Sigrunn Aarek, Ingebjørg Vik, Frøydis Nordgård Brodahl, Cornelia Haugen, Margaretha (2010). Serving of free school lunch to secondary-school pupils - a pilot study with health implications. Public Health Nutrition. ISSN: 1368-9800. 13 (2). s 238 - 244. doi:10.1017/S1368980009990772.
  • Ask, Anne S. (2009). Entreprenørskap. Mat og helse i skolen. En fagdidaktisk innføring. ISBN: 978-82-450-0824-1. Fagbokforlaget. -. s 323.
  • Ask, Anne S. Hernes, Sigrunn Aarek, Ingebjørg Johannessen, Gaute Haugen, Margaretha (2006). Changes in dietary pattern in 15 year old adolescents following a 4 month dietary intervention with school breakfast ? a pilot study. Nutrition Journal. ISSN: 1475-2891. 5 (33).
  • Ask, Anne S. Hernes, Sigrunn (2005). Frisk ungdom. En intervensjonsstudie med frokostservering på 10. årstrinn. Trondheim. NTNU Program for lærerutdanning. faglig_bok_institusjon. s 377.
  • Ask, Anne Merete Selvik Røe Ødegård, Inger Karin (2015). Entreprenørskap i skole og utdanning - Aktiv, praktisk og meningsfull læring. ISBN: 978-82-8314-056-9. Portal forlag. s 212.
  • Ask, Anne Merete Selvik Aarek, Ingebjørg (2015). Mat og måltider i Hellas – gode smaker og opplevelser. ISBN: 9788283140491. Portal forlag. s 94.
  • Ask, Anne Merete Selvik Ødegård, Inger Karin Røe (2014). Entreprenørskap i skole og utdanning : Aktiv, praktisk og meningsfull læring. ISBN: 978-82-8314-014-9. Portal forlag. s 212.
  • Ask, Anne S. Aarek, Ingebjørg (2008). Mat og måltider i Hellas - Veiledning til gode opplevelser. ISBN: 9788292712139. Xristos Forskningssenter. s 84.
  • Ask, Anne S. Ask, Anne S. Bjerketvedt, Nelly Mette Jensen, Inger Lise Fevang (2006). Matlyst : mat og helse for ungdomstrinnet : ressursbok. ISBN: 8252167004. Det Norske Samlaget. s 135.
  • Ask, Anne S. Ask, Anne S. Bjerketvedt, Nelly Mette Jensen, Inger Lise Fevang (2006). Matlyst : mat og helse for ungdomstrinnet. ISBN: 8252166989. Det Norske Samlaget. s 168.
  • Ask, Anne Merete Selvik Åbacka, Gun Solgaard, Geir Engeset, Dagrun (2018). Steking av kjøttkaker.
  • Ask, Anne Merete Selvik Engeset, Dagrun Solgaard, Geir Åbacka, Gun (2018). Hva skjer når vi sper kjøttdeig?.
  • Ask, Anne Merete Selvik (2018). Folk lærer best av å gjøre ting.
  • Ask, Anne Merete Selvik Ruud, Vemund (2018). Verden er tverrfaglig.
  • Ask, Anne Merete Selvik (2018). Hva er kjernen i mat og helse?.
  • Ask, Anne Merete Selvik (2018). Kosthold, mat og måltider.
  • Ask, Anne Merete Selvik Aarek, Ingebjørg (2018). Middelhavsmat for señores og señoras.

Sist endret: 8.10.2018 14:10

Send studiet på mail