Anita Skogen

Kontor:
G2032 ( Universitetsveien 25, Kristiansand )

Vitenskaplige publikasjoner

• Skregelid Lisbet, Wergeland-Yates Marit, Stoveland Inger-Margrethe, Skogen Anita, Svingen-Austestad Anna, Fugli Ida, Christensen Jorun, Takle Tone, Klungland Monica, Wergeland Tor Jarle, Elnan Merete, Herwell Ole Kristian, Illeris Helene, Bjørkvik Anne, Siloen og betydningen av kunstens plass i samfunnet (2018). Fedrelandsvennen (avis) . ISSN .
  • Skogen Anita DEkonstruksjon (2017).
  • Skogen Anita "Gamle Agder Teater er stygt!" Ulike perspektiv på arkitekturkritikk. (2015).
  • Skogen Anita Visualisert konstruksjon. Fokus på samtidens møbeldesign. (2015).
  • Skogen Anita Visualisert konstruksjon. Et designprosjekt basert på prinsippene kile, skive og tapp. (2015).
  • Skogen Anita Fortellingen om ingenting. Om design i en utstillingskontekst. (2014).
  • Skogen Anita Konstruksjon i en designkontekst (2014).

Sist endret: 21.06.2018 14:06