Andreas Waaler Røshol

Stipendiat

Kontor:
53A208 ( Universitetsveien 53, Kristiansand )

Forskning

Min forskning er rettet mot kreativitet og teknologi og hvordan dette kommer til uttrykk i moderne låtskrivingsprosesser. Jeg fokuserer spesielt på hvordan laptopen/datamaskinen ikke bare lydfester materialet, men skaper musikken i symbiose med utøveren. Kunstnerisk vil jeg beskrive meg som en "moderne" låtskriver som jobber innenfor "toplining & beat-making" strukturen med kapabiliteter og musikkutgivelser innenfor begge disse domenene.

Undervisning

Jeg underviser 2 års bachelorelever i komponering og arrangering for elektronisk musikk (MUR119-1) ved instituttet for rytmisk musikk, UiA.

Vitenskapelige publikasjoner

• Røshol, Andreas Waaler (2019). Art of Record Production Conference (May 2019): When is the music speaking to us? A proposed model for analyzing choices in studio practice..
  • Røshol, Andreas Waaler (2018). Låtskriver, vokalist og vokalproduksjon på låten "I get it".
  • Røshol, Andreas Waaler (2018). "Waiting on You" Låtskriver, vokalist og vokalproduksjon..
  • Røshol, Andreas Waaler (2018). Anthe at Punkt 2018 - Vaktbua.
  • Røshol, Andreas Waaler (2018). Writing song lyrics for contemporary popular music - A insider perspective.

Forskningsgrupper

Sist endret: 25.03.2019 17:03