Alfred Antony Christy

Kontor:
J1060 ( Universitetsveien 25, Kristiansand )

Professor Alfred A. Christy

Field of Expertise: Infrared sSpectroscopy, Mass spectrometry, Analytical Chemistry

Forskning i analytisk kjemi. GC og IR spektoscpi.

Kjemi i lærerutdanning og bioingeniørutdanningen

Arbeidserfaring

40 års erfæring i undervisning og forskning i kjemi på universitets nivå

Faglige interesser

Undervisning i lærerutdanning

Prosjekter

Naturfagdidaktikk

Fettsyreanalyse i matoljer, CLA fettsyrer i dyr.

Cis-trans isomeriseringen i fettsyrer. Mekanism

kjemisk sammenstning av cement

Kvantifisering av kalsium hydroksid i cement blandinger

Vitenskapelige publikasjoner

• Christy, Alfred Antony (2020). General Chemistry: The basics. ISBN: 9781307606522. Mcgraw Hill. s 412.
  • Christy, Alfred A. (2001). Modern Fourier Transform Infrared Spectroscopy. ISBN: 444500448. Elsevier. s 376.
  • Phetcharee, Kulpriya; Hadsarung, Rungsima; Christy, Alfred Antony (2020). Characterization of Silica Extracted from Rice Husk by NIR Spectroscopy and its Application in Separation Science.
  • Christy, Alfred Antony (2020). Near Infrared spectroscopy in Industry: The importance and determination of calcium hydroxide in cement.
  • Christy, Alfred Antony (2020). Near Infrared Spectroscopy in Industry: The Importance and Determination of Calcium Hydroxide in Cement.
  • Christy, Alfred Antony (2019). The importance and determination of calcium hydroxide in cement by Near infrared spectroscopy.
  • Christy, Alfred Antony (2019). Dehydration of cement studied by Therogravimetric analysis.

Sist endret: 26.09.2019 10:09