0
Hopp til hovedinnhold

- Ble tryggere i lovverket

Det er lettere å slå opp og finne ut hvilke lover jeg må bruke i ulike situasjoner etter dette kurset

Tone Olsen Nor

Gruppeleder hos Kemneren i Kristiansand og Birkenes

Tone Olsen Nor jobber hos Kemneren i Kristiansand og Birkenes.

- I vår avdeling, Innfordring, har åtte av ni tatt dette kurset. Innfordring av pengekrav er naturligvis svært relevant for vårt arbeid. Det er ekstra relevant for dem som jobber med personlige skatteytere, men det er også nyttig for dem som jobber med innfordring fra arbeidsgivere. I vår avdeling arbeider vi med begge disse gruppene, og har hatt stor glede av kurset.

Tone Olsen Nor forteller om gode forelesere.

- Kurset tar for seg de viktigste områdene innen innfordring - fra et krav oppstår til mulig løsning, eventuell konkurs. Foreleserne er gode på teori og underviser om lovverket på en spennende måte ved å knytte teorien til eksempler og historier. Dette gjør at vi får noen knagger å henge teorien på. Vi fikk veldig god kontakt med foreleserne. De viste stor interesse for det praktiske arbeidet vi gjør i hverdagen, som igjen førte til interessante diskusjoner om teori og praksis.

Hun forteller at dette er ett av de nyttigste jobbrelaterte kurs hun har vært på, og har anbefalt det til mange.

- Vel anvendte penger! Gode kursholdere som var flinke til å gjøre det spennende gjennom eksempler og historier. Det at vi hadde spennende foredragsholdere som fenget oss, gjorde at vi fikk lyst til å lese og gjøre det bra på eksamen. Noe av det viktigste er at jeg har blitt tryggere i lovverket. Det er lettere å slå opp og finne ut hvilke lover jeg må bruke i ulike situasjoner. Det viktigste er å lære faget og dette kurset dekker i stor grad vårt behov for kompetanse. Derfor har nesten alle hos oss tatt kurset og vært godt fornøyde.

Send studiet på mail