Gå til hovedinnhold
0
Hopp til hovedinnhold

Videreutdanning for lærere og barnehagelærere

Utdanningsdirektoratet (Udir) har åpnet for søking på videreutdanning som starter til høsten. UiA har flere aktuelle tilbud for både lærere og barnehagelærere.

Artikkelen er mer enn to år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

UiA tilbyr i samarbeid med Utdanningsdirektoratet flere videreutdanningstilbud for barnehagelærere og lærere.
UiA tilbyr i samarbeid med Utdanningsdirektoratet flere videreutdanningstilbud for barnehagelærere og lærere.

Kvalitet og kompetanse (KoK) er Utdanningsdirektoratets satsing på videreutdanning innen skole og barnehage. Lærere og barnehagelærere kan frem til og med 1. mars søke om videreutdanning gjennom Utdanningsdirektoratet. Les mer om tilbudene i Udirs studiekatalalog.

Flere UiA-tilbud

UiA har flere tilbud, både til lærere i barnehage og skole. Vi har også egne tilbud for deg som er yrkesfaglærer. Hos oss kan du også ta både rektor- eller styrerutdanning.

Les mer om våre tilbud, og søk via Utdanningsdirektoratet studiekatalog. Les også gjerne mer om selve søknadsprosessen.

Lærerspesialistordningen avvikles

De siste årene har UiA hatt lærerspesialistordning innen matematikk og bygg- og anlegg. Regjeringen har nå besluttet at lærerspesialistordningen skal avvikles. Lærere som startet lærerspesialistutdanning som del av piloten høsten 2020 og høsten 2021 skal få fullføre hele studiet, men det er ikke mulig å søke opptak til lærerspesialistutdanningen med oppstart høst 2022. Les mer om endringene på Utdanningsdirektoratets nettsider.