Gå til hovedinnhold
0
Hopp til hovedinnhold

Tid for å lære noe nytt

Ved UiA finner du mange muligheter for videreutdanning på deltid. Kanskje høsten er tiden for å lære noe nytt? Les mer om vårens tilbud som nå er åpne for søking.

Nå kan du søke om plass på UiAs videreutdanningstilbud

Tar du videreutdanning ved UiA får du:

  • Kompetansen du trenger
  • Flere muligheter i arbeidslivet
  • Større nettverk og ny inspirasjon

Endringer i arbeidslivet skjer i høyt tempo. Digitalisering, automatisering og det grønne skiftet bidrar til at behovet for kompetanseheving øker. Videreutdanning og ny kunnskap kan bidra til å gjøre deg bedre rustet i arbeidslivet i tiden som kommer.

Mastergrad og kortere tilbud

UiA presenterer hvert semester nye videreutdanninger, og det er nå åpent for å søke høstens tilbud. Vi tilbyr både mastergrader på deltid og kortere videreutdanninger. Tilbudene er fleksible og tilrettelagt for at du skal kunne kombinere studentlivet med arbeid – og fortsette å lære hele livet. Også i krevende tider som krever omstilling og endring. 

Våren 2023 har vi videreutdanninger innen fagområder som ledelse, administrasjon og juss, helse-, idrett og sosialfag, ingeniør-, teknologi og IT og samfunnsfag. I tillegg har vi flere tilbud for deg som jobber som lærer i barnehage og skole.

De fleste tilbud har løpende opptak og det er "først til mølla"-prinsippet som gjelder. Søknadsfristen er 1. desember for de fleste videreutdanningene. Les mer om innhold i studiene, opptakskrav og søknadsfrister på det enkelte tilbud.