0
Hopp til hovedinnhold

Tid for å lære noe nytt

Ved UiA finner du mange muligheter for videreutdanning på deltid. Kanskje høsten er tiden for å lære noe nytt? Les mer om høstens tilbud som nå er åpne for søking.

Nå kan du søke om plass på UiAs videreutdanningstilbud som starter til høsten.

Tar du videreutdanning ved UiA får du:

  • Kompetansen du trenger
  • Flere muligheter i arbeidslivet
  • Større nettverk og ny inspirasjon

Endringer i arbeidslivet skjer i høyt tempo. Digitalisering, automatisering og det grønne skiftet bidrar til at behovet for kompetanseheving øker. Videreutdanning og ny kunnskap kan bidra til å gjøre deg bedre rustet i arbeidslivet i tiden som kommer.

Mastergrad og kortere tilbud

UiA presenterer hvert semester nye videreutdanninger, og det er nå åpent for å søke høstens tilbud. Vi tilbyr både mastergrader på deltid og kortere videreutdanninger. Tilbudene er fleksible og tilrettelagt for at du skal kunne kombinere studentlivet med arbeid – og fortsette å lære hele livet. Også i krevende tider som krever omstilling og endring. 

Høsten 2022 har vi videreutdanninger innen fagområder som ledelse, administrasjon og juss, helse-, idrett og sosialfag, ingeniør-, teknologi og IT og samfunnsfag. I tillegg har vi flere tilbud for deg som jobber som lærer i barnehage og skole.

De fleste tilbud har løpende opptak og det er "først til mølla"-prinsippet som gjelder. Søknadsfristen er 1. juni for de fleste videreutdanningene. Les mer om innhold i studiene, opptakskrav og søknadsfrister på det enkelte tilbud.