Gå til hovedinnhold
0
Hopp til hovedinnhold

Tid for å lære noe nytt?

Det er nå åpent for søking på vårens videreutdanningstilbud ved UiA. Kanskje du trenger å lære noe nytt, eller styrke kompetansen du allerede har? 

Artikkelen er mer enn to år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

UiA tilbyr mange muligheter for kompetanseheving våren 2022.
UiA tilbyr mange muligheter for kompetanseheving våren 2022.

Det siste halvannet året har vært krevende for mange. For deler av arbeidslivet er det en vei tilbake etter pandemi og alle tiltakene og restriksjonene vi har levd under. Kanskje er det nå behov for økt omstilling, både for virksomheter og for arbeidstakere.

Endringer i arbeidslivet skjer i høyt tempo. Digitalisering, automatisering og det grønne skiftet bidrar til at behovet for kompetanseheving øker. Videreutdanning og ny kunnskap kan bidra til å gjøre deg bedre rustet i arbeidslivet i tiden som kommer.

Mastergrad og kortere tilbud

UiA presenterer hvert semester nye videreutdanninger, og det er nå åpent for å søke vårens tilbud. Vi tilbyr både mastergrader på deltid og kortere videreutdanninger. Tilbudene er fleksible og tilrettelagt for at du skal kunne kombinere studentlivet med arbeid – og fortsette å lære hele livet. Også i krevende tider som kan kreve omstilling og endring. 

Våren 2022 har vi videreutdanninger innen fagområder som ledelse, administrasjon og juss, helse-, idrett og sosialfag og ingeniør-, teknologi og IT. I tillegg har vi tilbud for deg som jobber som lærer i barnehage og skole.

De fleste tilbud har løpende opptak og det er "først til mølla"-prinsippet som gjelder. Søknadsfristen er 1. desember for de fleste videreutdanningene.

Vi håper du finner noe som passer for deg, og kontakt oss gjerne om du har spørsmål om våre tilbud.