Gå til hovedinnhold
0
Hopp til hovedinnhold

– Nyttig med faglig oppdatering

Handelshøyskolen Executive tilbyr egne digitaliseringskurs for ledere og mellomledere. Administrerende direktør Dag Erik Heier i Igland Garasjen fikk mye ut av kursene.

Artikkelen er mer enn to år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bilde av Dag Erik Heier
Dag Erik Heier er administrerende direktør i Igland Garasjen. Foto: Igland Garasjen

– Digitalisering påvirker hele vår leveransekjede, fra markedsføring og første kontakt med kunde helt til fakturaen er betalt. Ikke alle delene av den prosessen er digitalisert, men vi beveger oss mer og mer i den retningen. Derfor så vi nytten av å sette oss dypere inn i dette, sier Heier.

Han deltok på tre av kursene i pakken Ledelse og styring:
Digitalisering og forretningsprosesser
Digital markedsføring og kommunikasjon
Digitalisering, endringsledelse og organisasjonsutvikling

Se hele tilbudet til Handelshøyskolen Executive her.

– Flere av mine kolleger var også med, og vi tok litt forskjellige kurs. Å bli student igjen var gøy, og det var interessant å lytte til de andre deltagernes erfaringer. Det var også bra at det var en stor spredning i alder og erfaringsbakgrunn blant deltakerne, sier Heier.

Førsteamanuensis Tor Geir Kvinen underviser i flere av kursene i Ledelse og styring-pakken. Han er opptatt av å synliggjøre mulighetene for innovasjon og økt gevinst i digitalisering.

– Hensikten er at deltakerne skal få flere verktøy som ledere, og bruke disse verktøyene gjennom digitalisering. Vår visjon er samskaping av kunnskap, og det å få inn erfarne ledere gir undervisningen en helt annen dimensjon, sier Kvinen.

 

Kursene har ført til endringer hos Igland Garasjen, men det er først og fremst en dypere forståelse som Dag Erik Heier fremhever.

– Jeg opplever at vi nå har litt andre diskusjoner rundt hvordan vi organiserer oss og hvordan vi gjennomfører prosesser. Vi har fått en økt bevissthet på rekkefølge, hva som er kritiske faser i en prosess og lignende. Det er nyttig å friske opp kunnskapen, sier han.

Førsteamanuensis Kvinen tror behovet for denne type kompetanse bare vil bli større i fremtiden.

– Arbeidslivet er inne i en stor endring, og tempoet øker. Flere og flere vil få behov for å fylle på kompetansen sin fremover, sier Tor Geir Kvinen.