Gå til hovedinnhold
0
Hopp til hovedinnhold

Ny kompetanse til høsten?

Nå kan du søke på høstens videreutdanningstilbud ved Universitetet i Agder (UiA). Det faglige tilbudet er bredt og har stor fleksibilitet.  

Artikkelen er mer enn to år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

UiA tilbyr mange muligheter for kompetanseheving høsten 2021.
UiA tilbyr mange muligheter for kompetanseheving høsten 2021.

Det siste året har vært utfordrende for store deler av arbeidslivet - både for arbeidsgivere og arbeidstakere. Usikkerheten er fortsatt stor i mange bransjer.

Videreutdanning og kompetanseheving kan bidra til å gjøre deg bedre rustet i arbeidslivet i tiden som kommer. Kanskje ser du at du trenger å lære noe nytt eller styrke kompetansen du allerede har?

Mastergrad og kortere tilbud
UiA presenterer hvert semester nye videreutdanninger, og det er nå åpent for å søke høstens tilbud. Vi tilbyr både mastergrader på deltid og kortere videreutdanninger. Tilbudene er fleksible og tilrettelagt for at du skal kunne kombinere studentlivet med arbeid – og fortsette å lære hele livet. Også i krevende tider som kan kreve omstilling og endring. 

Høsten 2021 har vi videreutdanninger innen fagområder som ledelse, administrasjon og juss, helse-, idrett og sosialfag, samfunnsfag og ingeniør-, teknologi og IT. I tillegg har vi tilbud for deg som jobber som lærer.

De fleste tilbud har løpende opptak og det er førstemann til mølla -som gjelder. Det er nå åpent for søking, og søknadsfristen er 1. juni for de fleste videreutdanningene.

Vi håper du finner noe som passer for deg.