Gå til hovedinnhold
0
Hopp til hovedinnhold

Praktisk verktøy for gevinstrealisering, prosessforbedring og økt kundeverdi

Ved å delta på dette studiet vil du få kompetansen og tryggheten du trenger for å gjøre endringer som fjerner flaskehalser og som fremmer utvikling av bedriften du jobber for.

Trond M. Backer

Administrerende direktør, Næringsforeningen i Kristiansandsregionen

I samarbeid med Næringsforeningen i Kristiansandsregionen tilbyr UiA programmet Endringsagent – et praktisk lederprogram i endringsledelse.

 

Hvorfor er dette et viktig studium?  

– En endringsagent fyller roller som mekler, forhandler og fortolker av strategiske intensjoner fra toppledelsen til det operative nivå. De spiller en avgjørende rolle i alle endringsprosesser. Næringsforeningens visjon er å bli Norges mest attraktive bo- og næringsregion. Da trenger vi kompetente endringsagenter som kan og tørr å mobilisere for endring. Ved å delta på dette studiet vil du få kompetansen og tryggheten du trenger for å gjøre endringer som fjerner flaskehalser og som fremmer utvikling av bedriften du jobber for. 

Hva er det viktigste man lærer?  

– Dette studiet skiller seg ut fra andre lignende studier ved å følge hele endringsprosessen, fokusere på de menneskelige dimensjonene samt praktisk implementere verktøy for gevinstrealisering, prosessforbedring og økt kundeverdi. Du får også en unik mulighet for å knytte bånd med dine medstudenter og opprette nettverk som gir store fordeler senere i næringslivet. Programmet gir deg den kompetansen du trenger til å være en pådriver ved endringsprosesser. Ved å lære relevante metoder, begreper og verktøy blir du i stand til å styre disse prosessene i teamarbeid mellom ledere, medarbeidere og tillitsvalgte. 

Tilbudet har begrenset antall plasser og er åpnet for søking.