Gå til hovedinnhold
0
Hopp til hovedinnhold

– Ønsket mer formalkompetanse

Portrett av EMBA-student Tonje Forøy Breivik

– Det var en positiv opplevelse å studere ved UiA. Det var gode forelesere som alle hadde erfaring fra næringslivet.

Tonje Forøy Breivik

Vice President, Head of Sales Support Processes i Gard AS

Tonje Forøy Breivik avsluttet en Executive MBA (EMBA) ved UiA i 2019. Gode forelesere, nyttige erfaringsutvekslinger og relevante studieemner er noe av det hun trekker frem som positive opplevelser.

– Jeg valgte EMBA for å tilegne meg mer formalkompetanse innen ledelse. Min arbeidsgiver hadde et ledelsesutviklingsprogram der en Executive MBA ved UiA var hovedkomponenten. Masterprogrammet har varierte og aktuelle studieemner som jeg fant svært attraktive, sier Breivik.
Hun mener en EMBA på flere måter er relevant for henne i sitt arbeid.
 – Internasjonale kontrakter og endringsledelse er direkte anvendbart i jobben min. Innenfor mitt ansvarsområde bruker jeg også kunnskap om hvilke faktorer som påvirker et selskaps evne til endring og innovasjon.

 Hvordan var det å studere hos oss?
 – Det var en positiv opplevelse å studere ved UiA. Det var gode forelesere som alle hadde erfaring fra næringslivet. Erfaringsutvekslingen med medstudentene på programmet var en verdifull bonus.

 Har du noen tips til andre som vurderer å ta studiet?

– Benytt deg av den unike muligheten du har for erfaringsutveksling. Det er mange spennende små og store arbeidsgivere som er representert på studiet ved sine ansattes deltakelse, sier Breivik.