0
Hopp til hovedinnhold

Garanterer faglig utvikling

Foto av Geir Iversen

Jeg garanterer faglig utvikling for alle som tar master i ledelse ved UiA.

Geir Iversen

Politioverbetjent i Agder politidistrikt

Leder ved seksjon for HR i Agder Politidistrikt, politioverbetjent Geir Iversen, har akkurat levert sin masteroppgave på Universitetet i Agder. Han har tatt master i ledelse og har skrevet om lederkompetanse og lederadferd i politiet.

- Det var viktig for meg å utvikle min kompetanse ut over 3-årig bachelor ved Politihøgskolen. Jeg ønsket flere ben å stå på yrkesmessig, samtidig som jeg ønsket en bredere kunnskapsplattform enn det politiutdanningen gir, sier Iversen om hvorfor han har tatt videreutdanning ved UiA.

Bruker utdannelsen i rekrutteringsarbeid
Som veldig mange andre studenter var Iversen i tvil om det var mulig å kombinere jobb, familie og det å ta en mastergrad.

- Da jeg startet studiet ved UiA var jeg først og fremst spent på om det var mulig å gjennomføre hele masteren, med full jobb og familie i tillegg. Målet var hele tiden å fullføre, og det var en god følelse å levere oppgaven. 

Iversen mener at han har fått mye ut av studiet og at han får stor nytte av utdannelsen i sin jobb som HR-sjef i Agder.

- Jeg har fått en bred, teoretisk plattform, og jeg har lært meg ulike metodiske tilnærminger for å se på problemstillinger og utfordringer. Utdanningen gjør også at jeg som ansatt i politiet ser verdien av høyere utdanning og kan bruke dette direkte inn i vårt rekrutterings- og organisasjonsutviklingsarbeid, sier han.

Oppfordrer til å ta videreutdanning
Han er full av lovord om opplevelsen ved å ta videreutdanning ved UiA.

- Når jeg ser tilbake på årene som har gått og hva jeg sitter igjen med vil jeg ikke bare anbefale studiet, jeg vil oppfordre andre til å ta studiet. Jeg kan garantere faglig utvikling, utvidet kontaktnett og tett og god oppfølgning underveis fra UiA, avslutter Iversen.

Iversen har også blitt intervjuet av Norges Politilederlag hvor han snakker mer om hvordan utdannelsen kommer til nytte i hans hverdag i politiet.

Send studiet på mail