0
Hopp til hovedinnhold

Garanterer faglig utvikling

Foto av Geir Iversen

Jeg garanterer faglig utvikling for alle som tar master i ledelse ved UiA.

Geir Iversen

Lead HR business, National Oilwell Varco

Geir Iversen tok master i ledelse mens han jobbet som HR-leder i Agder Politidistrikt. Nå jobber han med HR i National Oilwell Varco (NOV), og har fortsatt stor nytte av kompetansen fra mastergraden

–  Jeg ser hvor relevant studiet er i både offentlig og privat virksomhet, sier Iversen.

Han skrev masteroppgave om lederkompetanse og lederatferd i politiet. Iversen ser også at fagområder fra studiet er direkte knyttet til arbeidet han har ansvar for i NOV.

– Arbeidsliv i endring var et av emnene i masterstudiet. Dette er høyst aktuelt i jobben min, hvor omstilling i forhold til markedet er essensielt, sier Iversen.  

Arbeidsrett og karriereveiledning er andre felt fra studiet som er sentrale i Iversens arbeid i NOV.

– Arbeidsgivere har et ansvar for ansatte i omstillingsprosesser. Masteren har gitt meg god forståelse for hvordan vi kan jobbe med slike endringer, sier Iversen.  

Master, jobb og familie

Som veldig mange andre studenter var Iversen i tvil om det var mulig å kombinere jobb og familie med det å ta en mastergrad.

–  Da jeg startet studiet ved UiA var jeg først og fremst spent på om det var mulig å gjennomføre hele masteren, med full jobb og familie i tillegg. Målet var hele tiden å fullføre, og det var en god følelse å levere oppgaven.

Iversen mener at han har fått mye ut av studiet og at det har vært nyttig både som ansatt i politiet og i NOV. 

–  Jeg har fått en bred, teoretisk plattform, og jeg har lært meg ulike metodiske tilnærminger for å se på problemstillinger og utfordringer, sier han.

Oppfordrer til å ta videreutdanning

Han er full av lovord om opplevelsen ved å ta videreutdanning ved UiA.

–  Når jeg ser tilbake på årene som har gått og hva jeg sitter igjen med, vil jeg ikke bare anbefale studiet, jeg vil oppfordre andre til å ta studiet. Jeg kan garantere faglig utvikling, utvidet kontaktnett og tett og god oppfølgning underveis fra UiA, sier Iversen.