Gå til hovedinnhold
0
Hopp til hovedinnhold

– En MBA åpner nye muligheter for meg

Det er utrolig greit å kunne kombinere jobb og studier på denne måten. Studiet er veldig aktuelt, og tar inn over seg digitaliseringen og endringene som er på vei.

Anna Stokkeland Kvinlaug

Finansrådgiver, Flekkefjord sparebank

Anna Stokkeland Kvinlaug jobber som finansrådgiver i Flekkefjord Sparebank, og begynte på Executive MBA-studiet i 2017.

– Jeg liker å lære nye ting og holde meg oppdatert, og har og et ønske om å styrke og formalisere min egen kompetanse. Jeg undersøkte forskjellige alternativer, og likte veldig godt sammensetningen av fag som Handelshøyskolen Executive tilbydde. Det er utrolig greit å kunne kombinere jobb og studier på denne måten. Studiet er veldig aktuelt, og tar inn over seg digitaliseringen og endringene som er på vei, sier Anna.

Som finansrådgiver er man innom mange forskjellige deler av økonomifaget, og MBA-studiet har gitt Anna mer innsikt i strategi og utvikling.

– Alle fagene jeg har hatt kan jeg relatere til mitt arbeid, og det er spennende å se på finanssektoren på en ny måte. Det er store endringer på gang, og en MBA åpner nye muligheter for meg karrieremessig. Studiet har også gitt meg et utvidet nettverk med andre i regionen. Jeg har møtt mange forskjellige mennesker med ulik erfaring, som har gitt meg innsikt i andre deler av bransjen, sier hun.

 En sentral del av Executive MBA-studiet er muligheten til å tilpasse det til jobb og familieliv. Det skreddersys til ledere eller fremtidige ledere, og tilbys på deltid.

– Studiet er veldig godt lagt opp, og det går helt fint an å kombinere med jobb og familie. Du treffer dine medstudenter jevnlig gjennom hele løpet og knytter gode relasjoner. Det er en tydelig rød tråd gjennom alle fagene, og man utvikler seg virkelig faglig. Dette er langt fra bare en tittel på papiret, sier Anna.

 Har du noen tips til andre som vurderer å ta studiet?

– Hopp i det! Når man først kommer i gang går tiden fort.