Gå til hovedinnhold
0
Hopp til hovedinnhold

Jeg jobbet frivillig på Sørveiv - festivalen jeg nå driver

Lærerne er virkelig dedikert til å få studentene involvert i musikkbransjen også på et praktisk nivå helt fra begynnelsen.

Anna Willrodt

Festivalsjef og prosjektleder

Hva er ditt navn og din nåværende stilling?

Mitt navn er Anna Willrodt, og jeg er festivalleder og konserndirektør for showcase-festivalen Sørveiv samt prosjektleder for Sørf - Sørnorsk kompetansesenter for musikk og sporadisk lærer i mastergrad Music Management.

Når har du uteksaminert fra MA Music Management ved University of Agder?

Jeg ble uteksaminert i mai 2016.

Hva var bakgrunnen din før du studerte ved UiA?

Jeg har en bachelorgrad i kultur og næringsliv (B.A.) fra Universitetet i Mannheim, pluss mye erfaring fra frivillig arbeid innen musikk og kunst.

Hva var ditt første inntrykk av universitetet?

Jeg hadde et flott førsteinntrykk av universitetet! Fasilitetene er flotte og atmosfæren vennlig. Og det skader ikke at de har Kristiansands beste kaffe på kantina.

Hva likte du mest ved masterprogrammet?

Klassene er små og lærerne virkelig dedikert til å få studentene involvert i musikkbransjen også på et praktisk nivå helt fra begynnelsen. Jeg syntes også det var flott å være en del av et ganske ungt og lite fagfelt, og være en del av å utvikle dette feltet videre.

Hva slags prosjekter var du involvert mens du studerte ved universitetet?

Jeg startet raskt frivillig arbeid for en rekke festivaler og andre organisasjoner. Den aller første festivalen jeg meldte meg frivillig til var Sørveiv - festivalen jeg nå driver.

Hva var din første jobb etter å ha fullført masteren?

Jeg begynte å jobbe hos Sørf i begynnelsen av 2. år i masterstudiet og fortsatte der også etterpå.