Gå til hovedinnhold
0
Hopp til hovedinnhold

– En veldig fin introduksjon til det kreative

Drømmen min har alltid vært å jobbe innenfor moteindustrien som motedesigner.

Paul Andre Flores Zapata

Årsstudium visuell kunst og formidling

Hvorfor valgte du dette studiet?

Jeg valgte dette studiet da jeg alltid har vært interessert i det kreative og likt å skape ting. Etter fagbrev og generell studiekompetanse så bestemte jeg meg for å utforske nettopp dette. Jeg leste meg opp på hva jeg kunne forvente av studiet på uia.no og syntes det virket interessant og gøy å få muligheten til å utforske ulike materialer, medier og utrykk.

Hva er det beste med å studere på UiA?

Det beste med å studere på UiA er:

  • Beliggenheten med kort avstand til sentrum
  • Lett å komme seg til og fra Campus med gode bussforbindelser
  • De ulike tjenestene som SiA tilbyr for studenter ved UiA og da spesielt SiA Helse som har vært spesielt viktig under pandemien

Hva har du lyst til å jobbe med etter endte studier?

Drømmen min har alltid vært å jobbe innenfor moteindustrien som motedesigner. Visuell kunst og formidling har vært en veldig fin introduksjon til det kreative og tenker at det jeg har lært om de kreative og eksperimentelle prosessene vil komme til nytte på et nytt studie som retter seg mer mot motedesign.

Hvordan opplever du miljøet blant studenter og lærere?

Jeg opplever miljøet blant studentene som veldig bra. Det er alltid litt skummelt i starten når man starter på et studie der man ikke kjenner noen, men føler at var lett å bli kjent med mine medstudenter, samtidig som det er rom for å være seg selv. Opplever også at det er lav terskel for å stille lærerne ulike spørsmål, og om tips og tilbakemeldinger.

Hva er det viktigste du har lært?

Det viktigste jeg har lært på studiet er å ikke begrense meg selv under den kreative prosessen, å tenke uten noen slags rammer - ingen idéer er dumme!