0
Hopp til hovedinnhold

– Å ikke gi opp er nøkkelen til suksess

Jeg har ubegrenset tilgang på dyktige musikere og tilgang til 2 innspillings studio med høy profesjonell standard

Kjell Adrian Haaland

Bachelor i elektronisk musikk

Hva studerer du og hvorfor valgte du dette studiet?

Jeg studerer Elektronisk Musikk, og er nå på siste semester av bacheloren. Studiet valgte jeg for å utvikle ferdighetene mine innenfor musikk produksjon og miksing. På VGS gikk jeg musikklinjen, og en bachelor innenfor musikk var derfor et naturlig steg videre for meg. 

Hva betyr studiet for deg?

For meg er studiet et bra sted å treffe flinke musikere som i løpet av disse 3 årene har blitt gode venner av meg. Det er et veldig godt miljø, og de aller fleste er alltid gira på å inn i studio eller jamme på øvingsrom. Tilgangen på dyktige musikere er nok det jeg kommer til å savne mest når jeg går ut herfra.

Hva er det viktigste du har lært hittil?

Å ikke gi opp er nøkkelen til suksess. Det høres kanskje åpenbart ut, men det har har motivert og hjulpet meg masse i løpet av disse 3 årene, og kommer til å hjelpe meg videre. Bare det å ikke gi opp, øker sjansene mine for å lykkes i en vanskelig og usikker bransje. Så fort man gir opp blir det nærmest umulig å lykkes.

Hva er det beste med å studere på rytmisk?

Å velge bare en ting blir vanskelig. Ubegrenset tilgang på dyktige musikere og tilgang til 2 innspillings studio med høy profesjonell standard er det jeg liker best. Undervisningen er også lagt opp til at du skal få tid til å utvikle deg på egenhånd og kan prøve ut alt du lærer i forelesning, noe som er svært viktig for meg når jeg lærer så mye nytt.