Teater for barn og unge - Universitetet i Agder
Vår 2017
Studiested
Kristiansand

Du og dine medstudenter planlegger og gjennomfører et felles teaterprosjekt for barn og unge. Denne teaterproduksjonen innebærer mye egenaktivitet og selvstendig arbeid. I tillegg gjennomfører du et individuelt teaterfaglig prosjektarbeid. Som student på dette studiet får du praktisk erfaring med teaterproduksjon og utvikler ditt skapende potensial.

Hva lærer du?

• Du får inngående kunnskap om alle sider ved en teaterproduksjon. Dette innebærer bl.a. regi, konseptutvikling, tekstbearbeiding, rollearbeid, dramaturgiske valg, skuespillertrening og scenografi.
  • Du lærer å reflektere over prosess og produkt i en vitenskapelig sammenheng.

Oppbygging

Se hele studieplanen

Drama årsstudium (60 studiepoeng) eller tilsvarende.

Videre utdanning

Du kan bruke teater for barn og unge i eller som supplement til annen bachelorutdanning.

1. desember

Søkekode

Antall plasser

Spørsmål om opptak til studiet?