0
Hopp til hovedinnhold
Varighet
1 år
Studiepoeng
60
Omfang
Heltid
Start
Høst 2019
Studiested
Grimstad

Studiet passer for alle som ønsker å jobbe med menneskelige ressurser i en bedrift eller offentlig virksomhet. Du vil lære om hva som er sentrale HR-utfordringer i dagens arbeidsliv, herunder hva en moderne personalpolitikk innebærer, hva som er de mest sentrale rettsregler i arbeidslivet, hvordan organisasjonsutvikling og endringsledelse kan drives, hvordan man utvikler et godt arbeidsmiljø og et HMS-system, hvordan bemanning i praksis kan håndteres, hvordan du kan lede andre gjennom coaching og hvordan man kan stimulere til læring og innovasjon på en arbeidsplass.

Studiet er praksisnært og gir deg trening i å utvikle viktige ferdigheter innenfor HR-feltet.

Studerer du hos oss får du utdanning av høy, internasjonal kvalitet. Vi er én av kun to norske handelshøyskoler med internasjonal AACSB-akkreditering.

Hva lærer du?

Du vil få kunnskap om sentrale HR-utfordringer i arbeidslivet, organisasjonsutvikling og viktige regler på en arbeidsplass. Det legges vekt på at du skal ha kunnskap om arbeidsmiljøutvikling og organisasjonsendringer.
Du vil lære hvordan en arbeidsplass kan få til gode læringsprosesser. Noen stikkord om innholdet:

  • Hva forventes av en bedrift som ønsker å ha en moderne personalpolitikk?
  • Hvordan utvikle arbeidsmiljøet og HMS-systemet?
  • Hva er de mest sentrale rettsregler i arbeidslivet?
  • Hvordan lede andre gjennom coaching?
  • Hva må til for å stimulere til læring og innovasjon på en arbeidsplass?

Jobbmuligheter

Kombinert med annen utdanning og/eller erfaring, vil du kunne søke på stillinger innen HR- feltet, prosjektledelse og utviklingsarbeid i offentlig eller privat virksomhet.

Oppbygning

Se hele studieplanen

Tidlig opptak

For deg som trenger tidlig svar på søknaden din så er det mulig å søke om tidlig opptak. Søknadsfristen er da 1. mars. Les mer om hvem som kan søke om tidlig opptak

Opptakskrav

Opptakskrav

Toårig økonomisk-administrativ utdanning, annen relevant høyere utdanning av tilsvarende omfang, eller ett år høyere utdanning og tre års relevant praksis.

Videre studier

Studiet kan inngå i bachelor i økonomi og administrasjon eller i annen bachelorgrad og vil da kunne kvalifisere for å søke opptak til ulike masterprogram, for eksempel Master i innovasjon og kunnskapsutvikling eller Master i økonomi og administrasjon – siviløkonom ved UiA.

Dette sier studentene

Charlotte Skulstad
Opplevelsesbasert reiseliv, bachelor, og HR og organisasjonsutvikling, årsstudium

Fakta

Søknadsfrist

15. april

Søkekode

8005

Antall plasser

15

Undervisningsspråk

Norsk

Enkelte emner kan bli gitt på engelsk.

Spørsmål om opptak til studiet?

Spørsmål om innholdet i studiet?

AACSB logo

Andre studier du kanskje vil like

Send studiet på mail