0
Hopp til hovedinnhold
Varighet
1. sep-15. des
Studiepoeng
10
Omfang
Deltid
Start
Høst 2020
Studiested
Tilbudet er fullt

Dette nettbaserte tilbudet er primært rettet mot permitterte og arbeidssøkende og er finansiert av ekstraordinære kompetansemidler. Du betaler derfor ingen studieavgift for denne videreutdanningen, kun semesteravgift og eventuelle utgifter til pensumlitteratur.  

Videreutdanningen gir en innføring i grunnleggende kunnskap rundt webpublisering, enkel html, nettkunnskap og digital presentasjon. Du vil også lære om og få forståelse av sosiale medier og hvordan disse kan brukes.

Web og nettkunnskap vil passe for ansatte fra alle bedrifter og/eller bakgrunner da det er forventet at ansatte behersker de helt grunnleggende premissene for nettsikkerhet og forståelse av navigasjon på nettet. Tilbudet egner seg særlig godt for administratorer, prosjektkoordinatorer og salgspersonell. 

Hva lærer du?

Videreutdanningen gir innføring i, og forslag til verktøy for å lage din egen webside. Du vil få en oversikt over noen av de mest sentrale sosiale mediene og disse medienes bruksområder. Det blir videre gitt noe innføring i søkemotoroptimalisering og sentrale grunnregler for ferdsel på nett - samt ulike farer som kan oppstå via nettet, som for eksempel virus og andre typer programmer designet for å ødelegge i en eller annen form.

Oppbygning

Kurset har en definert progresjonsplan presentert i starten, men du kan selv velge din egen progresjon. Du vil lager din egen webside.

Kurset vil gjennomføres med forelesninger, diskusjoner og mulighet for samarbeid. 

Opptakskrav

Generell studiekompetanse.

Praktisk informasjon

Kurset har oppstart 1. september og avsluttes innen 15. desember 2020.

Læringsplattformen er Canvas. Søkere som har fått opptak får en SMS med påloggingsinformasjon til Canvas.

Eksamensform: hjemmeoppgave

Vurderingsform: bestått/ikke bestått.

Fakta

Søknadsperiode

Tilbudet er fullt. 

Antall plasser

20

Spørsmål om opptak til studiet?

evuopptak@uia.no

Spørsmål om innholdet i studiet?