Des.- feb.
Høst 2020
Studiested
Nettstudier

Dette nettbaserte tilbudet er primært rettet mot permitterte og arbeidssøkende og er finansiert av ekstraordinære kompetansemidler. Du betaler derfor ingen studieavgift for denne etterutdanningen.

Kurset Prosjektledelse og byggekontrakter i praksis, er et kurs som passer godt for deg som arbeider innen, eller har ambisjoner om å arbeide innen bygge- eller anleggsplassledelse. Har du ambisjoner å arbeide som prosjektleder innen bygg- og anleggsbransjen, så er dette et godt kurs for å styrke din faglige bakgrunn.

Hva lærer du?

Emnet gir deg innføring i strategiene bak samhandlingskontrakter, hvordan disse er bygd opp og i hvilke entrepriser de skal brukes. Emnet omhandler redegjøring for sentrale Norske Standarder som NS 8407 og 8405 med underkontrakter. Videre gir kurset innsikt i å kunne redegjøre for valg og utforming  av en kontrakt basert på en klar kontraktstrategi. Du får også kunnskap om LEAN i prosjektledelse.

Oppbygning

Kurset vil gjennomføres med forelesninger, gruppearbeid, diskusjoner og mulighet for samarbeid.

Praktisk informasjon

Etterutdanningen har arbeidsomfang på ca. 130 timer. Forelesninger er obligatorisk, men kan også sees i læringsplattformen Canvas i etterkant. Søkere som har fått opptak får en SMS med påloggingsinformasjon til Canvas.

Undervisningsdatoer
Undervisningsperioden er fra 8. desember til 28. februar. Mer informasjon kommer.

Arbeidskrav inkluderer tilbud om veiledning - tre veiledninger à 30 min pr gruppe.

Anbefalte forkunnskaper: fagskole

Muntlig prøve som gjennomføres digitalt. Bestått/Ikke bestått

Søknadsperiode

Tilbudet er fulltegnet og søknadsperioden avsluttet.

Ønsker du å stå på en uforpliktende venteliste, send e-post til kitty.b.monostory@uia.no
eller kari.e.bratteland@uia.no

Antall plasser