Fra 1/2 år
Høst/vår
Studiested
Kristiansand

Har du ambisjoner om personlig og faglig utvikling?

Tilbudet «Ledelse og styring» er en kurspakke bestående av ulike kompetansegivende kurs rettet mot mellomledere og andre ansatte i næringslivet. Alle kursene gjennomføres på deltid, og du velger selv om du vil ta ett eller flere kurs. Kursene tar for seg aktuelle tema for et næringsliv i endring. Kompetansen du får kan brukes i ulike bransjer og stillinger.

Disse kursene tilbys våren 2022 – Løpende opptak etter først til mølla-prinsippet

Tilbudet samler folk fra mange ulike bransjer i regionen, og åpner for gode muligheter til nettverksbygging og samskaping.

Har du arbeidserfaring men mangler formell kompetanse? Ønsker du faglig påfyll parallelt med jobb, eller er du på vei til nye utfordringer? Da er kurspakken midt i blinken for deg. Foreløpig tilbys 16 ulike kurs på bachelornivå, fordelt på ulike semester. Tilbudet bygges ut med nye aktuelle kurs fremover.

Disse kursene tilbys senere semester:

Faglige ressurser

Tilbudet undervises av høyt kvalifiserte forelesere fra UiA:

Ledelse/Samskaping: Tor Geir Kvinen

Innovasjon: Tor Helge Aas

Økonomi: Glenn Quam Håkonsen

Bærekraft: Stina Torjesen

Endringsagent:  Torbjørn Hekneby

Arbeidsrett: Rune Stangeland

HR: Ingvild Torjussen Gjone

Digitalisering: Dag Håkon Olsen

Aller foreleserne har bred erfaring som kursleder for privat- og offentlig næringsliv. I tillegg inviteres gjesteforelesere og ledende fagpersoner fra næringslivet i flere av kursene.

Generell studiekompetanse eller realkompetanse

Løpende opptak
Dette tilbudet har løpende opptak. «Førstemann til mølla»-prinsippet gjelder dersom du er kvalifisert i henhold til opptakskravet. Det stenges for søking når tilbudet er fullt.

Svar på opptak sendes i starten av hver måned. Du må likevel beregne minimum 14 dager fra du søker til du får svar. Det er viktig at du laster opp relevant dokumentasjon (utdanning/praksis/etc) innen 3 virkedager etter søknaden er sendt inn.

Praktisk informasjon

Hvert kurs har en studieavgift på kr. 15.000,- pr. 7,5 studiepoeng. I tillegg til studieavgiften må du betale lovpålagt semesteravgift til studentsamskipnaden og utgifter til pensumlitteratur.

Det er løpende opptak til alle kurs etter "førstemann til mølla"-prinsippet.

Opptak til vårens kurs åpner 1. oktober

Opptak til høstens kurs åpner 1. mars

Nærmere beskrivelse av innhold i kursene, dager for samlinger, hvordan du søker mm. finner du under hvert av kursene øverst på nettsiden. Merk at dersom du ønsker å gjennomføre flere kurs parallelt kan du sende en felles søknad om opptak hvor du oppgir alle ønskede kurs og totalt antall studiepoeng.

Bransjetilpasset tilbud
Handelshøyskolen ved UiA samarbeider bredt med forvaltning, bedrifter og næringsklynger om fleksible opplæringstilbud og program tilpasset din bransje eller virksomhet.

Dersom du ønsker et/flere kurs skreddersydd som oppdragskurs til ansatte i din virksomhet, ta kontakt med EVU-enheten ved hilde.vik@uia.no for et uforpliktende tilbud.

Videre studier
Kursene kan innpasses i ordinære bachelorprogram bla. innen økonomi, administrasjon og ledelse. Dersom du vurderer en bachelorgrad - ta kontakt med studieveileder i det programmet du ønsker å gjennomføre for nærmere avklaring om innpass.

Har du allerede en bachelorgrad og minimum to års relevant praksis kan du søke opptak til UiAs erfaringsbaserte masterprogram, bla. Executive MBA.

MERK:
Har du lang og relevant arbeidserfaring har du også mulighet til å søke opptak til Executive MBA på bakgrunn av realkompetanse. For å bli vurdert for opptak til masterprogrammet på grunnlag av realkompetanse må du ha minimum 90 studiepoeng relevant utdanning. Bruk gjerne denne kurspakken som supplement til utdanningskravet.

Mer informasjon om opptak til påbyggingsstudier på grunnlag av realkompetanse finner du i opptaksforskriftens §27 og på studiesiden til Executive MBA-programmet (lenken over).

Søknadsperiode

Søknadsperiode for vårens tilbud er
1. oktober – 1. desember

Nærmere informasjon og lenke til lokalt opptak finner du under hvert enkelt tilbud.

Pris kr. 15.000 pr. 7,5 sp

Spørsmål om opptak til studiet?

evuopptak@uia.no

Andre studier du kanskje vil like