0
Hopp til hovedinnhold
Varighet
1/2 år
Studiepoeng
7,5
Omfang
Deltid
Start
Høst/vår
Studiested
Kristiansand

Ønsker du en nøkkelrolle i virksomhetens utviklingsarbeid?

Vi tilbyr en fleksibel mellomlederutdanning som lar deg velge hvilke kurs du ønsker å ta. Tilbudet samler folk fra mange ulike bransjer fra hele regionen, og gir deg gode muligheter for nettverksbygging.

Har du erfaring, men mangler formell kompetanse? Eller ønsker du påfyll uten å ta en hel grad? Da er «Ledelse og styring» midt i blinken for deg.

Kursene tar for seg aktuelle tema for et næringsliv i endring, og passer for deg som er ansatt i privat eller offentlig sektor. Tilbudet passer også for deg som er på vei til nye utfordringer.

Du velger selv om du vil ta ett eller flere kurs. Foreløpig tilbys 14 ulike kurs på bachelornivå, fordelt på ulike semestre. Tilbudet bygges ut med nye aktuelle kurs fremover.


Tilbud våren 2021 – Løpende opptak


Tilbud senere semester:              

Praktisk ledertrening i samarbeid med erfarne veiledere i næringslivet 
gjennomføres på deltid over to semester


Faglige ressurser

Faglige ressurser

Tilbudet undervises av høyt kvalifiserte forelesere fra UiA:

Ledelse: Tor Geir Kvinen

Innovasjon: Tor Helge Aas

Økonomi: Glenn Quam Håkonsen

Arbeidsrett: Rune Stangeland

Digitalisering: Dag Håkon Olsen
 

Aller foreleserne har bred erfaring som kursleder for privat- og offentlig næringsliv. I tillegg inviteres gjesteforelesere og ledende fagpersoner fra næringslivet i flere av kursene.

Opptakskrav

Generell studiekompetanse eller realkompetanse

Løpende opptak
Dette tilbudet har løpende opptak. «Førstemann til mølla»-prinsippet gjelder dersom du er kvalifisert i henhold til opptakskravet. Det stenges for søking når tilbudet er fullt.

Svar på opptak sendes i starten av hver måned. Du må likevel beregne minimum 14 dager fra du søker til du får svar. Det er viktig at du laster opp relevant dokumentasjon (utdanning/praksis/etc) innen 3 virkedager etter søknaden er sendt inn.

Praktisk informasjon

Hvert kurs har en studieavgift på kr. 13.000,- pr. 7,5 studiepoeng. Prisen justeres til kr. 15.000 fra og med høsten 2021.

I tillegg til studieavgiften må du betale lovpålagt semesteravgift til studentsamskipnaden og utgifter til pensumlitteratur.

Det er løpende opptak til alle kurs etter "førstemann til mølla"-prinsippet.

Opptak til vårens kurs åpner 1. oktober

Opptak til høstens kurs åpner 1. mars

Nærmere beskrivelse av innhold i kursene, dager for samlinger, hvordan du søker mm. finner du under hvert av kursene øverst på nettsiden. Merk at dersom du ønsker å gjennomføre flere kurs parallelt kan du sende en felles søknad om opptak hvor du oppgir alle ønskede kurs og totalt antall studiepoeng. 

Bransjetilpasset tilbud
Handelshøyskolen ved UiA samarbeider bredt med forvaltning, bedrifter og næringsklynger om fleksible opplæringstilbud og program tilpasset din bransje eller virksomhet.

Dersom du ønsker et/flere kurs skreddersydd som oppdragskurs til ansatte i din virksomhet, ta kontakt med EVU-enheten ved hilde.vik@uia.no for et uforpliktende tilbud.

Videre studier
Kursene kan innpasses i ordinære bachelorprogram bla. innen økonomi, administrasjon og ledelse. Dersom du vurderer en bachelorgrad - ta kontakt med studieveileder i det programmet du ønsker å gjennomføre for nærmere avklaring om innpass.

Har du allerede en bachelorgrad og minimum to års relevant praksis kan du søke opptak til UiAs erfaringsbaserte masterprogram, bla. Executive MBA.

MERK:
Har du lang og relevant arbeidserfaring har du også mulighet til å søke opptak til Executive MBA på bakgrunn av realkompetanse. For å bli vurdert for opptak til masterprogrammet på grunnlag av realkompetanse må du ha minimum 90 studiepoeng relevant utdanning. Bruk gjerne denne kurspakken som supplement til utdanningskravet.   

Mer informasjon om opptak til påbyggingsstudier på grunnlag av realkompetanse finner du i opptaksforskriftens §27 og på studiesiden til Executive MBA-programmet (lenken over).

Dette sier studentene

Fakta

Søknadsperiode

Søknadsperiode for vårens kurs er
1. oktober – 1. desember


Nærmere informasjon og lenke til lokalt opptak finner du under det enkelte kurs. 


Pris

kr 13.000

Spørsmål om opptak til studiet?

evuopptak@uia.no

Andre studier du kanskje vil like