0
Hopp til hovedinnhold
Varighet
1/2 år
Studiepoeng
7,5
Omfang
Deltid
Start
Høst 2019
Studiested
Kristiansand

Ledelse og styring er et kurstilbud bestående av utvalgte kurs skreddersydd for deg som har noen års erfaring fra arbeidslivet. 

Tilbudet retter seg mot ledere, mellomledere og andre nøkkelpersoner som er sentrale i virksomhetens utviklingsarbeid. Aktuelle yrkesgrupper er prosjektledere, personalledere, avdelingsledere, mellomledere, rådgivere, saksbehandlere, IKT-personell, markedsansvarlige mv. Tilbudet er aktuelt for ansatte i både privat- og offentlig sektor, og kursene er skreddersydd for deg som mangler formell kompetanse eller ønsker påfyll uten å ta en hel grad.

Foreløpig tilbys seks ulike kurs på bachelornivå fordelt på høst- og vårsemesteret. Du kan velge et enkelt kurs eller sette sammen en kursrekke over ett eller flere semester. Hvert kurs gjennomføres med samlinger på deltid, slik at du kan kombinere jobb med kompetansegivende utdanning.

Kurs vår:

Kurs høst:

Fra høsten 2019 suppleres kurstilbudet med ytterligere tre kurs. Tema for kursene er: Digitalisering + Strategi/forretningsutvikling + Markedsføring/kommunikasjon.

Det nye kurstilbudet gis i første omgang som en pilot i samarbeid med flere næringsforeninger i Agder, og interesserte kan melde sin interesse for kursene hos Næringsforeningen i Kristiansandsregionen innen 10. september då.

Faglige ressurser

Tilbudet undervises av førsteamanuensis Tor Geir Kvinen (ledelseskursene), førsteamanuensis/dosent Terje Heskestad (økonomikurset) og universitetslektor Rune Stangeland (arbeidsrett) ved Handelshøyskolen ved UiA.

Ledende fagpersoner fra næringslivet vil inngå som gjesteforelesere i flere av kursene.

Opptakskrav

Generell studiekompetanse eller realkompetanse

Løpende opptak
Dette tilbudet har løpende opptak. «Førstemann til mølla»-prinsippet gjelder dersom du er kvalifisert i henhold til opptakskravet. Det stenges for søking når tilbudet er fullt.

Svar på opptak sendes i starten av hver måned. Du må likevel beregne minimum 14 dager fra du søker til du får svar. Det er viktig at du laster opp relevant dokumentasjon (utdanning/praksis/etc) innen 3 virkedager etter søknaden er sendt inn.

Praktisk informasjon

Hvert kurs har en studieavgift på kr. 13.000,- pr. 7,5 studiepoeng.

I tillegg til studieavgiften må du betale lovpålagt semesteravgift til studentsamskipnaden og utgifter til pensumlitteratur.

Det er løpende opptak til alle kurs etter "førstemann til mølla"-prinsippet.

Opptak til vårens kurs åpner 1. oktober

Opptak til høstens kurs åpner 1. mars

Nærmere beskrivelse av innhold i kursene, dager for samlinger, hvordan du søker mm. finner du under hvert av kursene øverst på nettsiden. Merk at dersom du ønsker å gjennomføre flere kurs parallelt kan du sende en felles søknad om opptak hvor du oppgir alle ønskede kurs og totalt antall studiepoeng. 

Bransjetilpasset tilbud
Handelshøyskolen ved UiA samarbeider bredt med forvaltning, bedrifter og næringsklynger om fleksible opplæringstilbud og program tilpasset din bransje eller virksomhet.

Dersom du ønsker et/flere kurs skreddersydd som oppdragskurs til ansatte i din virksomhet, ta kontakt med EVU-enheten ved hilde.vik@uia.no for et uforpliktende tilbud.

Videre studier
Kursene kan innpasses i ordinære bachelorprogram bla. innen økonomi, administrasjon og ledelse.

Ta kontakt med studieveileder i det programmet du ønsker å gjennomføre for nærmere avklaring om innpass.

Basert på etterspørsel kan det bli aktuelt å supplere kurstilbudet med nye kurs fremover.

For søkere som allerede har en bachelorgrad, og minimum to års praksis tilbyr UiA Handelshøyskolen flere kurs på masternivå, blant annet under tilbudet Executive MBA.

Dette sier studentene

Fakta

Søknadsperiode

1. mars – 1. juni

Dette tilbudet har løpende opptak to ganger i året. «Førstemann til mølla»-prinsippet gjelder dersom du er kvalifisert i henhold til opptakskravet. Det stenges for søking når kursene er fulltegnet.

Pris

kr 13.000,00

Spørsmål om opptak til studiet?

evuopptak@uia.no

Andre studier du kanskje vil like

Send studiet på mail