0
Hopp til hovedinnhold
Varighet
1/2 år
Studiepoeng
7,5
Omfang
Deltid
Start
Vår 2020
Studiested
Kristiansand

Ønsker du en fleksibel lederutdanning hvor du kan sette sammen din egen kurspakke og samtidig bygge nettverk i regionen? «Ledelse og styring» er et kurstilbud til deg som har noen års erfaring fra arbeidslivet.

Tilbudet er skreddersydd for deg som mangler formell kompetanse eller ønsker påfyll uten å ta en hel grad. Tilbudet er særlig rettet mot mellomledere, prosjektledere, personalledere, avdelingsledere, rådgivere, saksbehandlere, IKT-personell, markedsansvarlige og andre nøkkelpersoner som er sentrale i virksomhetens utviklingsarbeid.

Foreløpig tilbys ti ulike kurs på bachelornivå fordelt på ulike semester. Du kan velge et enkelt kurs eller sette sammen en kursrekke over ett eller flere semester. Hvert kurs gjennomføres med samlinger på deltid, slik at du kan kombinere jobb og utdanning.

Kurs våren 2020:


Kurs kommende semester:                      

Faglige ressurser

Faglige ressurser

Tilbudet undervises av høyt kvalifiserte forelesere fra UiA:

Ledelse: Tor Geir Kvinen

Innovasjon: Tor Helge Aas

Økonomi: Glenn Quam Håkonsen

Arbeidsrett: Rune Stangeland

Digitalisering: Dag Håkon Olsen
 

Aller foreleserne har bred erfaring som kursleder for privat- og offentlig næringsliv. I tillegg inviteres gjesteforelesere og ledende fagpersoner fra næringslivet i flere av kursene.

Opptakskrav

Generell studiekompetanse eller realkompetanse

Løpende opptak
Dette tilbudet har løpende opptak. «Førstemann til mølla»-prinsippet gjelder dersom du er kvalifisert i henhold til opptakskravet. Det stenges for søking når tilbudet er fullt.

Svar på opptak sendes i starten av hver måned. Du må likevel beregne minimum 14 dager fra du søker til du får svar. Det er viktig at du laster opp relevant dokumentasjon (utdanning/praksis/etc) innen 3 virkedager etter søknaden er sendt inn.

Praktisk informasjon

Hvert kurs har en studieavgift på kr. 13.000,- pr. 7,5 studiepoeng.

I tillegg til studieavgiften må du betale lovpålagt semesteravgift til studentsamskipnaden og utgifter til pensumlitteratur.

Det er løpende opptak til alle kurs etter "førstemann til mølla"-prinsippet.

Opptak til vårens kurs åpner 1. oktober

Opptak til høstens kurs åpner 1. mars

Nærmere beskrivelse av innhold i kursene, dager for samlinger, hvordan du søker mm. finner du under hvert av kursene øverst på nettsiden. Merk at dersom du ønsker å gjennomføre flere kurs parallelt kan du sende en felles søknad om opptak hvor du oppgir alle ønskede kurs og totalt antall studiepoeng. 

Bransjetilpasset tilbud
Handelshøyskolen ved UiA samarbeider bredt med forvaltning, bedrifter og næringsklynger om fleksible opplæringstilbud og program tilpasset din bransje eller virksomhet.

Dersom du ønsker et/flere kurs skreddersydd som oppdragskurs til ansatte i din virksomhet, ta kontakt med EVU-enheten ved hilde.vik@uia.no for et uforpliktende tilbud.

Videre studier
Kursene kan innpasses i ordinære bachelorprogram bla. innen økonomi, administrasjon og ledelse.

Ta kontakt med studieveileder i det programmet du ønsker å gjennomføre for nærmere avklaring om innpass.

Basert på etterspørsel kan det bli aktuelt å supplere kurstilbudet med nye kurs fremover.

For søkere som allerede har en bachelorgrad, og minimum to års praksis tilbyr UiA Handelshøyskolen flere kurs på masternivå, blant annet under tilbudet Executive MBA.

Dette sier studentene

Fakta

Søknadsperiode

Vi har noen ledige plasser på enkelte kurs til våren og har utvidet søknadsfristen til 15. januar. Nærmere informasjon og lenke til lokalt opptak finner du under det enkelte kurs. 


«Førstemann til mølla»-prinsippet gjelder dersom du er kvalifisert i henhold til opptakskravet. Det stenges for søking når kursene er fulltegnet.

Pris

kr 13.000

Spørsmål om opptak til studiet?

evuopptak@uia.no

Andre studier du kanskje vil like