0
Hopp til hovedinnhold
Varighet
1 uke
Studiepoeng
Ingen
Start
Høst 2019
Studiested
Lesvos

Dette kurset er dessverre avlyst

Kurs 15.-22.september 2019

Hovedtema for kurset er middelhavsmatens betydning for helsa, og det redegjøres for epidemiologisk forskning på relevante studier innenfor temaet. Det blir forelesninger, ekskursjoner og mange praktiske aktiviteter. Deltakerne blir kjent med lokale tradisjoner og produkter knyttet til middelhavsmat. Måltidet som sosial arena i matkulturen i middelhavsområdet og didaktiske refleksjoner relatert til skole og samfunn, er en viktig del av kurset.

Middelhavskurset kan gjennomføres som et etter- eller videreutdanningskurs. Som videreutdanningskurs tar deltakerne 10 studiepoeng i emnet ERN900 Middelhavsmat ved å gjennomføre en hjemmeeksamen høsten 2019, se studieplan her.

Målgruppe:
Helsearbeidere, ansatte i skole og barnehage og andre interesserte.

Praktisk informasjon

Tid:
15.-22.september 2019

Sted:
Hotel Votsala på Lesvos

Målgruppe:
Helsearbeidere, ansatte i skole og barnehage og andre interesserte.

Arrangør:
Universitetet i Agder

Pris:
13 000 kr + reise til Lesvos t/r.
Prisen inkluderer overnatting med frokost og fellesaktiviteter ifølge programmet.

Påmelding:
Påmelding gjøres her eller på søkeknappen innen 1.april 2019.

Det må være minimum 20 deltakere for at kurset skal arrangeres.

Fakta

Søknadsperiode

AVLYST

Tid: 15.-22.september 2019

Sted: Hotel Votsala på Lesvos

Pris

kr 13.000,00

Spørsmål om opptak til studiet?

evuopptak@uia.no

Spørsmål om innholdet i studiet?

Andre studier du kanskje vil like

Send studiet på mail