1/2 år
Høst 2019
Studiested
Oslo og Lier

Kreativ Ledelse og Coaching nivå B er et oppdragskurs som leveres i samarbeid med CoachTeam AS. Dette er et tilbud som retter seg mot ledere, mellomledere og fagfolk i privat og offentlig sektor. Som relevant forkunnskap til emnet anbefales det å ta kreativ ledelse og coaching nivå A. Arbeidsformer som anvendes innenfor kreative fag kombineres med klassiske strategier, metoder og verktøy fra coaching. På nivå B settes det et spesielt søkelys på verdiers potensiale som verktøy innenfor ledelse og selvledelse og på kreative teknikker og strategier for å forløse energi og arbeidsglede. Videre vektlegges forståelsen av lærings- og endringsprosessers dramaturgi, analysering av beste praksis, historiers kommunikasjonspotensiale og anvendelsen av perspektivcoaching i fastlåste situasjoner.

Hva lærer du?

• Å bruke kreative teknikker for å fremme verdiintegrering og verdiforankring i liv og arbeid.
  • Å skape fremdrift i fastlåste situasjoner gjennom å anvende perspektiv- coaching.
  • Å styre individuelle og organisatoriske endringsprosjekter i lys av den dramaturgiske strukturen som ligger til grunn for klassiske historier, eventyr og myter.
  • Å isolere kritiske suksessfaktorer i kultur- og arbeidsliv ved å analysere beste praksis.

Oppbygging

Gjennom tre samlinger med intensivt praktisk arbeid, online- foredrag, e-læring og arbeid i større og mindre grupper skapes det et kreativt læringsmiljø for kunnskapsformidling og personlig vekst. Eksamen avlegges i form av en gruppeoppgave.

Samlinger i 2019 og 2020

Uke 38:
16.09 -21.09 "Bootcamp" på Renskaug Vertsgård, Lier

Uke 47:
18.11 - 20.11, Oslo

Uke 04:
20.01 - 23.01, Oslo

Vi tilbyr også Kreativ ledelse og coaching nivå A og Kreativ ledelse og coaching nivå C.

Generell studiekompetanse.

Mer informasjon om generell studiekompetanse finner du på Samordna Opptak.

Praktisk informasjon

I tillegg til studieavgiften må du betale lovpålagt semesteravgift til studentsamskipnaden og utgifter til pensumlitteratur. Reise og opphold til kurssted kommer i tillegg til kursavgift.

55 000 kroner

Interessert?

Meld din interesse via knappen øverst på siden, eller ta kontakt med CoachTeam AS for mer informasjon og påmelding.

kr 55.000