1/2 år
Høst/vår
Studiested
Oslo og UiA Campus Lesvos

Kreativ Ledelse og Coaching nivå A er et oppdragskurs som leveres i samarbeid med CoachTeam AS. Dette er et tilbud som retter seg mot ledere, mellomledere og fagfolk i privat og offentlig sektor. Arbeidsformer som anvendes i kreative fag kombineres med klassiske strategier, metoder og verktøy fra coaching. Resultatet er en ledertrening som styrker deltagernes personlige gjennomslagskraft, kreative kapital, relasjonelle kompetanse og evne til å motivere seg selv og andre.

Hva lærer du?

• Grunnleggende innsikt i og forståelse for kreativ ledelse, formidling og kommunikasjon
  • kunne formulere lederens situasjon, utfordringer og indre og ytre hindringer gjennom teknikker som blant annet visualisering og karakterskaping.
  • Anvende et variert rollerepertoar i personlige og organisatoriske utviklingsprosesser
  • Spørsmåls- og kommunikasjonsteknikker som fremmer nye perspektiver og alternative løsninger
  • Integrering av coachingverktøy i eget profesjonelle virke.

Oppbygning

Gjennom en samling med intensivt praktisk arbeid på Lesvos, et seminar i Norge, samt online- foredrag, e-læring og arbeid i større og mindre grupper skapes det et kreativt læringsmiljø for kunnskapsformidling og personlig vekst. Emnet avsluttes med en skriftlig hjemmeeksamen.

Samlinger høsten 2019

Uke 36: Oslo
2.-4.sept
kl 0900 – 1800

Uke 41: Metotchi, Lesvos - Bootcamp + reisedager
7. - 12. oktober
Ankomst: søndag 6.oktober
Bootcamp: 7.-12.oktober
Avreise: søndag 13.oktober

Reise og opphold kommer i tillegg til kursavgift, maks kr. 12.000,- Felles flyreise/gruppereise er bestilt til Lesvos.

I tillegg:
Nettbaserte samlinger x 4,
Skriftlig hjemme eksamen - 29.nov-02.des
Praktisk eksamen 9. og 10. des

Vi tilbyr også Kreativ ledelse og coaching nivå B og Kreativ ledelse og coaching nivå C.

Generell studiekompetanse.

Mer informasjon om generell studiekompetanse finner du på Samordna Opptak.

Praktisk informasjon

I tillegg til studieavgiften må du betale lovpålagt semesteravgift til studentsamskipnaden og utgifter til pensumlitteratur. Reise og opphold på Lesvos kommer i tillegg til kursavgift. Det bestilles felles gruppereise.

45 000 kroner

Interessert?

Meld din interesse via knappen øverst på siden, eller ta kontakt med CoachTeam AS for mer informasjon og påmelding.

kr 45.000,00

Spørsmål om innholdet i studiet?

Andre studier du kanskje vil like