Ønsker du å lære mer om hvordan fysisk aktivitet kan brukes i behandling og forebygging av psykiske problemer? Da kan denne videreutdanningen være noe for deg.
Formålet med videreutdanningen er å bidra til anerkjennelse, økt kompetanse og flere ansatte innen psykisk helsearbeid som er kvalifiserte for å tilrettelegge for fysisk aktivitet i psykisk helsearbeid. Målet er å bidra til økt implementering av fysisk aktivitet som en del av behandlingen i psykisk helsearbeid.
Målgruppen for denne videreutdanningen er deg som ønsker å benytte tilrettelagt fysisk aktivitet i forebyggende, helsefremmende, behandlende og rehabiliterende arbeid innen psykisk helsearbeid.
Videreutdanningen er på deltid og går over ett semester.
Arbeidsomfanget er ca. 270 timer totalt.
Videreutdanningen gjennomføres over tre samlinger á to dager, der to av samlingene er fysiske (UiA Kristiansand) og en er digital.
Opptakskravet er generell studiekompetanse(GSK) og minimum ett års relevant arbeidserfaring. Eksempler på relevant arbeidserfaring:
Studieavgift kr 16 000,-. I tillegg kommer utgifter til pensumlitteratur og lovpålagt semesteravgift til Studentsamskipnaden p.t. kr 710,-.
Vilkår for å gå opp til eksamen
Eksamen
Skriftlig individuell hjemmeeksamen over 14 dager. Eksamen vurderes med gradert karakter.
Undervisningsdatoer
Med forbehold om endringer.
1. oktober - 1. desember
Dette tilbudet har løpende opptak. «Først til mølla»-prinsippet gjelder dersom du er kvalifisert i henhold til opptakskrav. Det stenges for søking når tilbudet er fulltegnet.
50
kr 16.000