1/2 år
Vår 2019
Studiested
Kristiansand

Kurset tar utgangspunkt i bruk av spill som motivasjonsfaktor for barn og skal gi grunnleggende opplæring i relevant IKT for bruk i arbeid relatert til norsk, matematikk og pedagogikk i barnehagen.

Tilbudet er utviklet på bakgrunn av prosjekt Fra brettspill til digital læring som inngår barnehagelærerutdanningen. UiA ønsker å tilby den samme kompetansen til ferdig utdannede barnehagelærere.

Hva lærer du?

Gjennom innføring, bruk og erfaringer skal du få et grunnlag til å benytte deg av teknologi i arbeidet i barnehagen og forstå virkningen av denne teknologien. Kurset skal også gi noe innsikt i historien bak fremveksten av spill som motivasjonsfaktor og digitale verktøy i denne sammenheng. Du vil også lære hvordan du kan legge til rett for spill som læringsform innenfor ulike fagområder.

Oppbygging

Kurset er nett- og samlingsbasert. Det legges opp til to samlinger på campus. Du skal arbeide med oppgaver tilknyttet egen virksomhet, både individuelt og i grupper. I gruppene er bruk av verktøy, teori, erfaringsutveksling, trening og samspill sentralt.

Læringsplattformen er sentral i veiledning, samhandling og annen digital kommunikasjon.

Kurset avsluttes med en produksjon av et eget spill, utprøving og refleksjonsnotat.

Se detaljert studieplan her

Barnehagelærerutdanning eller tilsvarende.

Undervisning våren 2019: Info kommer.

Studenter som skal avlegge eksamen, må semesterregistrere seg og betale semesteravgift innen 1. februar 2019.

Andre studier du kanskje vil like

Søknadsperiode

MERK:

Søknadsfristen er forlenget fra 1.desember til 10. januar.

Vi har noen ledige plasser og har åpnet for restopptak så lenge det er ledig plass frem til 10.januar.

Dette tilbudet har løpende opptak to ganger i året. «Førstemann til mølla»-prinsippet gjelder dersom du er kvalifisert i henhold til opptakskrav. Det stenges for søking når studiet er fulltegnet, eller senest 10.januar.

Antall plasser

Spørsmål om opptak til studiet?

evuopptak@uia.no