Gå til hovedinnhold
0
Hopp til hovedinnhold

Tidligere webinarer

 


Studier innen teknologi og realfag

Har du lyst til å studere ingeniørfag, kunstig intelligens, bioingeniør, multimedia eller realfag?

Dette webinaret ble opprinnelig sendt 2. mars 2021. 

Studier innen teknologi og realfag

Barnehagelærerutdanningen

Vil du ha en spennende arbeidshverdag der ingen dager er like? Er du opptatt av barns utvikling og oppvekstmiljø? Ønsker du deg en lederjobb? Da er barnehagelærerutdanningen noe for deg. Du kan bidra til at barnehagehverdagen blir en positiv, kreativ, utviklende og trygg start på livet for barna.

Webinaret ble opprinnelig sendt 4. mars 2021.

Barnehagelærerutdanningen

Grunnskolelærerutdanningen

Ønsker du en spennende og utfordrende arbeidshverdag der du får muligheten til å bidra positivt til barns læring og opplevelser av mestring? Er du opptatt av kunnskapsformidling? Da kan grunnskolelærerutdanning være noe for deg. Som grunnskolelærer blir det din jobb å gi kunnskap videre til elevene, og motivere til læring uansett hvilket utgangspunkt de har. Webinaret ble opprinnelig sendt 4. mars 2021.

Grunnskolelærerutdanningen

Lektorutdanningen

Har du lyst til å fordype deg i fag og kan tenke deg å bli lærer på ungdomstrinnet eller i videregående skole? Da kan lektorutdanningen være riktig valg for deg. Lektorutdanningen er en lærerutdanning som gir deg faglig tyngde og kompetansen du trenger for å bli en profesjonell lærer.

Webinaret ble opprinnelig sendt 4. mars 2021.

Lektorutdanningen

Samfunnsvitenskapelige studier: Hva blir jeg?

Hvor jobber samfunnsvitere? Hva slags type stillinger kan du vente deg når du velger å studere for eksempel sosiologi eller statsvitenskap? Hvilke faktorer er med på å påvirke hvilken jobb du får? Studierådgivere og studenter deler erfaringer og tanker om arbeidslivet og hva samfunnsvitenskapelig kompetanse kan bidra med.

Webinaret ble opprinnelig sendt 9. mars 2021.

Samfunnsvitenskapelige studier: Hva blir jeg?

Samtidsteater, bachelor

Bachelorstudiet i samtidsteater er er praksisnært og yrkesrettet, og utvikler din evne til å tolke, skape, formidle og anvende teater i mange ulike kontekster. Hør mer om bachelorstudiet og årsstudium i teater og drama i dette webinaret sendt 26. mars. 

Samtidsteater, bachelor

Elektronisk musikk, bachelor

På dette bachelorprogrammet arbeider du spesielt med elektronisk musikk og følger en emne sammensetning hvor blant annet utøving, komposisjon, lyddesign, programmering og produksjon av elektronisk musikk står sentralt. Hør mer om studiet på dette opptak av webinaret sendt 26. mars.

Elektronisk musikk, bachelor

Visuell kunst og formidling

Bachelorstudiet i Visuell kunst og formidling gir deg muligheten til å utforske et vidt spekter av kunstneriske praksiser, materialer, medier og uttrykk. Visuelle fag på UiA tilbyr mulighet for arbeid i godt utstyrte verksteder og på ulike arenaer. Se mer i dette webinaret sendt 26. mars.

Visuell kunst og formidling

Musikk, årsstudium

På årsstudiet i musikk får du grunnleggende kunnskap om ulike musikkemner, samtidig som du utvikler dine musikalske ferdigheter. Hør mer om årsstudiet i dette webinaret sendt 26. mars. 

Musikk, årsstudium