Gå til hovedinnhold
0
Hopp til hovedinnhold

Daniel Andrè Kristiansen

Daniel Andrè Kristiansen
Idrettsvitenskap
Fakultet for helse- og idrettsvitenskap
08. desember 2021

Vitenskapelig Assistent, Idrettsvitenskap

Dette blogginnlegget omhandler kort min deltagelse som vitenskapelig assistent ved fakultetet for helse- og idrettsvitenskap. 

Jeg fikk muligheten til å hjelpe med å ferdigstille en artikkel som vitenskapelig assistent. Her var det flere som skrev, og min oppgave ble å sette sammen diskusjonen og sikre gode kilder til den delen av artikkelen.

Artikkelen handler om TeamGym (lagkonkurranse i turn) og hvordan power-trening påvirker prestasjonen til utøvere. Selv om jeg ikke selv fikk være med på intervensjonen, føler jeg at jeg lærer av å være med å skrive på artikkelen. Det er et område med få intervensjonsstudier, så det er også gøy å få være med på å tilføye forskningsfeltet med ny kunnskap.  

Skriveprosessen i seg selv har funket bra, og jeg fikk selv bestemme hvor mye tid jeg ville legge ned i skrivingen. Dette gjorde at jeg fint kunne balansere det å være vitenskapelig assistent med masterskriving.

Dette har også funket fint som øving til min egen masteroppgave. Min egen masteroppgave omhandler ikke det samme tema, men det å få se på akademisk skriving i et annet lys gir allikevel ideer til egen oppgave.

 

Alt i alt har det vært en god opplevelse og fin erfaring å ha med videre.