Gå til hovedinnhold
0
Hopp til hovedinnhold

Svein Even Skogen & Christina Lien

Svein Even Skogen & Christina Lien
Multimedie og læringsteknologi
Fakultet for teknologi og realfag
27. januar 2017

Nettsted for småbarnsforeldre

Prosjektet Mat til minsten inneholder tips, informasjon og ideer til småbarnsforeldre om mat og omgivelsene rundt måltidene. Temaene vil i hovedsak handle om å gi barna mat som gjør dem godt og hvordan foreldre kan være gode rollemodeller for barnet. Målet med prosjektet er er å se om de som får tilgang til applikasjonen gjør noen gode endringer.

Vi har vært to masterstudenter på multimedie og læringsteknologi som har jobbet med å utvikle en applikasjon for Mat til Minsten (Food4toddlers).
Formålet med kurset er å skape et godt matmiljø for familien med barn i alderen 12-18mnd og danne et godt grunnlag for fremtiden. 

Hovedoppgaven vår har vært å utvikle en applikasjon med interaktive bilder, videoer, quizzer og oppskrifter. Alt av det faglige innholdet har blitt overlevert av ph.d.- stipendiat Margrethe Røed. 

Oppskriftene er laget slik at man kjapt og enkelt kan forandre på hvor mange som skal være med å spise. Om det er en voksen og ett barn, eller to voksne og 14 barn, så vil ikke det være noe problem. I kurset vil deltakerne få oppdateringer hver uke med nytt innhold. 
Til slutt sitter vi igjen med mye erfaring i hvordan lage nettkurs som skal holde deg hektet i mange uker fremover.